Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en uitvaartcentrum Domstede

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematorium en uitvaartcentrum Domstede is een bijzonder gebouw dat in 2016 in gebruik. Het gebouw kenmerkt zich door haar organisch vormen en grote glaswanden die veel licht binnen laten en zorgen voor verbinding met de omgeving. Het bouw ligt pal naast de A2 (afrit 7).

Afscheidsdiensten kunnen plaats vindenvan maandag tot en met zaterdag tussen 09.30 en 16.30. Andere tijden zijn mogelijk op aanvraag. Het terrein waarop ook het strooiveld en het columbarium zijn gelegen kan bezocht worden tussen 08.30 en 21.00.

In het gebouw zijn zowel een crematorium als rouwcentrum aanwezig. Voorafgaand aan de crematieplechtigheid kunnen nabestaanden afscheid nemen van hun dierbare. Dat kan op afspraak maar het is ook mogelijk om de overledene 24 uur per dag te bezoeken in de zogenaamde 24-uurs kamers. De overledene wordt verzorgd in de smaakvol ingerichte verzorgingsruimte waar u als nabestaanden uiteraard bij mag assisteren.

Voorafgaand aan de crematieplechtigheid kunnen de direct nabestaanden samen komen in de gezinskamer om in alle rust en met elkaar voor te bereiden op het afscheid.

De grote, ronde aula biedt ruimte aan 165 zitplaatsen en 250 staanplaatsen. Alle moderne audiovisuele middelen zijn aanwezig om er een persoonlijk afscheid van te maken zoals grote led-schermen waarop afbeeldingen van de overledene kunnen worden geprojecteerd. Ook is het mogelijk om de hele plechtigheid op te nemen met camera's zodat er op een later tijdstip teruggeblikt kan worden. Tevens beschikt de aula over en vleugel voor live muziek. De aula staat u standaard 60 minuten ter beschikking maar op verzoek kunt u meer tijd bijreserveren.

Voor kleinere groepen tot maximaal 25 personen is een intiem huiskamerafscheid mogelijk. Ook hier zijn een muziekinstallatie aanwezig alsmede een beeldscherm voor het tonen van foto's.

Na afloop van de plechtigheid kunnen genodigden samenkomen in een van de 2 koffiekamers en de lounge. Elke koffiekamer heeft tevens een buitenterras. Op het gebied van catering is van alles mogelijk: van koffie en cake tot aan uitgebreide borrelhapjes met frisdrank, bier en wijn.

Het terrein beschikt tevens over een groot parkeerterrein waar u uw auto kosteloos kunt parkeren. Rondom het crematorium bevinden zich strooivelden en een urnenmuur.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder