Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Duin- en Bollenstreek

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Midden in de prachtige bollenstreek, nabij het beroemde bloemenpark de Keukenhof, is een uniek crematorium gevestigd van de succesondernemer Harry Mens, o.a. bekend van programma's als Business Class.

Het ultramoderne gebouw is centraal gelegen in de Duin- en Bollenstreek, midden in de prachtige velden en onderscheid zich door haar hoge serviceniveau. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in alle rust en privacy.

Tot de dag van de uitvaart kan de overledene worden opgebaard in een van de vier suites met optimale privacy. Op de dag van de uitvaart kan de directe familie samenkomen in een van de familie-ontvangstkamers. Het gebouw beschikt over 2 aula's die kunnen worden samengevoegd voor de ontvangst van zeer grote groepen.

Indien gewenst kan de uitvaartplechtigheid ook in de avond of in het weekend plaatsvinden. Voor mensen die niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn bestaat de mogelijkheid de uitvaart via internet te volgen.

De catering en service is van topklasse. Een koffie-arrangement, luxe koffie-arrangement, lunch, high-tea of luxe borrel, het crematorium kan aan alle wensen voldoen.

Ook op het gebied van gedenken kent Crematorium Duin- en Bollenstreek ruime mogelijkheden. Na de wettelijke bewaartermijn van 1 maand kunt u de as afhalen is asbus of strooikoker of kiezen voor een sierurn of assieraad. Deze kunt u ook laten plaatsen in de urnenmuur van het crematorium.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Duin- en Bollenstreek:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Duin- en Bollenstreek? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Video Crematorium Duin- en Bollenstreek

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder