Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium De Lariks

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematie.com, onderdeel van de landelijke uitvaartorganisatie Top uitvaarten, kan een uitvaart voor u verzorgen bij Crematorium De Lariks.

Voor inwoners van de regio Vechtdal is het sinds begin 2016 mogelijk om in de eigen regio afscheid te nemen in Crematorium De Lariks te Hardenberg. Hardenbergers hoeven niet langer uit te wijken naar crematoria te Emmen, Almelo of Zwolle maar kunnen nu afscheid nemen in hun eigen omgeving in Crematorium De Lariks, prachtig gelegen naast begraafplaats De Larikshof.

Voor uitvaarten maakt het aan de Oldemeijerweg gevestigde crematorium gebruik van de faciliteiten van het ernaast gelegen uitvaartcentrum.

De warm ingerichte grote aula kan door middel van een flexibel wandensysteem aangepast worden aan het aantal gasten. Zo kan voor kleinere gezelschappen een intieme sfeer worden gecreëerd. Verder beschikt het crematorium over alle moderne faciliteiten zoals audiovisuele voorzieningen, een orgel en een ringleiding ten behoeve van slechthorenden.

Het uitvaartcentrum beschikt over 5 opbaarkamers die met een speciale code 24 uur en 7 dagen per week voor nabestaanden toegankelijk zijn. Zo kunnen zij op elk gewenst moment bij hun dierbare overledene zijn.

De familiekamer van het crematorium kan voor meerdere doelen worden ingezet: als ontvangstkamer om een kopie koffie te drinken wanneer nabestaanden hun overledene bezoeken, als condoleanceruimte of zelfs voor de gehele uitvaartplechtigheid.

Ook na de crematie is De Lariks u graag van dienst met vele vormen van asbestemming ter nagedachtenis aan uw dierbare: van sierurnen tot assieraden.

Bij de bouw van het crematorium is veel aandacht besteed aan milieuvriendelijkheid. Zo is er gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige en compacte crematieoven mét filterinstallatie met een zeer economisch gas- en elektriciteitsverbruik.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij De Lariks:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium De Lariks? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder