Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Borne

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Het moderne crematorium Borne maakt het mogelijk om in de eigen regio afscheid te nemen. Het is kleinschalig opgezet en beschikt over alle moderne audiovisuele middelen en gastvrij personeel om een persoonlijk afscheid mogelijk te maken.

Het multifunctionele gebouw ontvangt haar gasten in een centrale entree en beschikt over maar liefst twee aula's met ontvangkamers.

Aula De Eik heeft door haar grote glazen pui een lichte moderne uitstraling. De maximale capaciteit is circa 130 personen. De ruimte aan te passen voor de ontvangst van kleinere groepen.

Aula De Es is uitermate geschikt voor kleinere groepen tot 30 personen voor een intieme uitvaart. De ambiance laat zich het best omschrijven als warm en exclusief. Ook hier is er een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.

Ook is er een afscheidsruimte voor een informeel afscheid. Deze zogenaamde "afscheidslounge" genaamd Salut is geschikt voor maximaal 50 personen

Het crematorium beschikt ook over één familiekamer voor de ontvangst van nabestaanden voorafgaand aan de plechtigheid. Deze ruimte is ook geschikt voor een afscheid in intieme sfeer.

Het crematorium beschikt tevens over een terras. Alle publiek toegankelijke ruimtes bieden een prachtig uitzicht op de omliggende natuur. Nabestaanden kunnen hun dierbare tot in de ovenruimte begeleiden.

Het gebouw houdt zo veel mogelijk rekening met het milieu door gebruik van duurzame, natuurlijke materialen en is zuinig met energie.

Crematie.com, onderdeel van Top uitvaarten, kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Borne:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Borne? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, onderdeel van Top uitvaarten.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder