Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Amersfoort

Rusthof en Maranatha: Waar herinneringen groeien te midden van natuurlijke schoonheid.

Rusthof en Maranatha bestaat uit een crematorium en twee begraafplaatsen gevestigd in Amersfoort. Ze bieden families de gelegenheid om te verbinden, eren en herinneren. Rusthof, omgeven door prachtige bossen, is gunstig gelegen in het hart van Nederland, wat het een unieke plek maakt voor families verspreid over het land. De begraafplaats heeft een speciale sfeer dankzij diverse boomsoorten, waaronder naaldbomen die het hele jaar door voor groen zorgen en loofbomen die de locatie in elk seizoen uniek maken. Families kunnen ter plaatse een graf kiezen, voorafgaand aan het overlijden, of zelfs ver van tevoren.

Cremeren is een van hun specialiteiten, waarbij ze de dienst aanpassen aan de wensen van de familie, inclusief de opstelling, verlichting, muziek en andere details. De Lounge biedt families de mogelijkheid om voor de dienst samen te komen en te praten. Een ceremoniebegeleider en uitvaartondernemer helpen bij het organiseren van de plechtigheid en passen de zaal aan volgens de wensen.
Voor de crematie kunnen families ervoor kiezen om hun dierbare te begeleiden naar de crematieruimte. Er is ook een Poortkamer op Rusthof met voorbeelden van urnen, asrelieken en andere herdenkingsartikelen, die op afspraak bezocht kan worden. Rusthof en Maranatha bieden families een zorgzame omgeving om afscheid te nemen en herinneringen te koesteren.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium en begraafplaatsen Amersfoort:Pakket Direct

Een technische crematie zonder aanwezigheid van familiePakket Intiem

Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familiePakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.Heeft u interesse in een crematie of begrafenis bij Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort ? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder