Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Andringastate afscheidscentrum & crematorium

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Afscheidscentrum & Crematorium Andringastate is een uiterst sfeervolle en intieme locatie voor een crematieplechtigheid met uitzicht op het karakteristieke Friese landschap. Hier heersen ruimte en rust nodig voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Andringastate biedt diverse sfeervolle ruimtes. Een intiem afscheid kan plaatsvinden in het koetshuis. Voor grote(re) gezelschap biedt de aula van het crematorium ruimte voor maar liefst 140 zitplaatsen. Dit is zelfs uit te breiden naar meer dan 200 zitplaatsen.

De aula biedt mogelijkheden voor een persoonlijke afscheid met (levende) muziek, projectie van foto's of ander beeldmateriaal of een persoonlijke afscheidsrede.

Voor nabestaanden is het mogelijk de overledene te begeleiden naar de ruimte waar de crematieoven zich bevindt. Zo kan de overledene tot het allerlaatste moment worden begeleid.

Ook op het gebied van de condoleancebijeenkomst na afloop biedt Andringastate tal van mogelijkheden.

Na de wettelijke bewaartermijn van 1 maand in de algemene nis kunt u de as afhalen in een speciale urn, de asbewaardoos. Ook zijn er vele persoonlijke vormen van nagedachtenis mogelijk zoals urnen in brons, keramiek of glas. Tevens zijn er diverse gouden en zilveren assieraden leverbaar waarin een klein deel van de as kan worden bewaard.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Andringastate afscheidscentrum & crematorium:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Andringastate afscheidscentrum & crematorium? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze uitvaartorganisatie Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Wilt u liever een ander crematorium? Kijkt u dan eens naar Yardenhuis van Goutum. In Goutum, aan de rand van Leeuwarden in een prachtig landschap met uitzicht op een vijver vindt u in een oase van rust het Uitvaartcentrum en Crematorium Friesland. We kunnen hier ook een afscheid organiseren voorafgaand aan een begrafenis. Dankzij de vele lichtinval en de zonnige tinten heeft de kleine aula een prettige en intieme sfeer. Een mooie plek voor een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare. Voor meer informatie, klik hier.

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder