Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Algemene Begraafplaatsen en Crematorium Middelburg

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Middelburg heeft meerdere gemeentelijke begraafplaats. De grootste gemeentelijke begraafplaats bevindt zich aan de Westelijke Oude Havendijk. Daar is tevens een crematorium gevestigd.

De sfeervol ingerichte aula van het crematorium is voorzien van 140 zitplaatsen en ongeveer 100 staanplaatsen. Indien de groep genodigden groter is kan de plechtigheid tevens worden gevolgd via beeldschermen in de ontvangstruimte. Daarnaast beschikt het crematorium over een familie ontvangkamer, een ontvangstruimte voor belangstellenden en twee condoleanceruimten.

De volledige accomodatie staat een uur lang ter beschikking voor een afscheidsplechtigheid en condoleance. Het is mogelijk om extra tijd te reserveren. Het crematorium beschikt over de mogelijkheid om beeldmateriaal te vertonen en de plechtigheid te laten opnemen op video met een vaste camera-opstelling.

In de condoleanceruimten is het mogelijk gebruik te maken van consumpties zoal koffie met een plak cake maar ook ris, wijn, soep, broodjes, gebak, koeken, snacks kunnen worden geserveerd. Ook voor de condoleanceruimte kan extra tijd worden gereserveerd.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Middelburg:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Middelburg? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder