Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Heidehof

Crematorium Heidehof, waar afscheid een bijzondere herinnering wordt.

Crematorium Heidehof, de serene plek aan de rand van de Veluwe

Gelegen in het idyllische dorpje Ugchelen, vlakbij Apeldoorn, vindt u Crematorium Heidehof, een eigentijds crematorium en begraafplaats met een unieke sfeer voor persoonlijke afscheidsmomenten.

Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, of u nu kiest voor een crematie of begrafenis. Crematorium Heidehof deelt zijn locatie met de grootste begraafplaats in de gemeente Apeldoorn, wat betekent dat u in één omgeving zowel de plechtigheid als de laatste rustplaats van uw dierbare kunt vinden.

De ruime en moderne aula biedt een serene setting voor de plechtigheid, waar u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. De aula is doordrenkt met natuurlijk licht dat door de glas-in-loodramen stroomt, waardoor een gevoel van vrede en sereniteit wordt gecreëerd. Met plaats voor maximaal 125 belangstellenden, is er ook ruimte om de ontvangstruimte uit te breiden om plaats te bieden aan maximaal 300 gasten.

Na de plechtigheid kunt u terecht in onze lichte koffiekamer, die gemakkelijk kan worden opgesplitst in twee kleinere ruimtes om aan uw behoeften te voldoen. Hier kunt u samen met familie en vrienden herinneringen delen en ondersteuning bieden aan elkaar.

Het Paviljoen, gelegen op de begraafplaats zelf, is een opvallend gebouw met panoramische ramen en sierlijke rondingen. Hier kunt u kiezen voor een unieke afscheidservaring met arrangementen zoals het sfeervolle schemerarrangement met fakkels bij zonsondergang of het ochtendarrangement met een heerlijke lunch na de plechtigheid. Bovendien is het Paviljoen beschikbaar voor andere doeleinden, zoals vergaderingen of concerten, en biedt het een adembenemend uitzicht op de begraafplaats, als een levendig schilderij.

Crematorium Heidehof staat garant voor een respectvolle en persoonlijke benadering van elk afscheid, en we zijn er om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke momenten. Onze locatie biedt voldoende parkeergelegenheid en is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang, zodat u op uw eigen tempo afscheid kunt nemen.

Voorafgaand aan de plechtigheid kunt u samenkomen in onze comfortabele familiekamer, die plaats biedt aan ongeveer vijftien personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten, waaronder een eigen toilet en koffiehoekje. Hier kunt u in alle rust bij elkaar zijn en herinneringen delen.

Crematorium Heidehof, waar persoonlijke en respectvolle afscheidsmomenten tot leven komen temidden van de serene schoonheid van de Veluwe.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Heidehof:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Heidehof ? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder