Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartzorg Jeanette

Verzekerd van een zorgeloos afscheid!

Mijn naam is Jeanette Jansen en ik ben een zeer ervaren uitvaartleidster die jarenlang families bij heeft gestaan in de dagen rondom het overlijden van een dierbare. Jarenlang heb ik gewerkt voor een grote uitvaartonderneming in de regio Zoetermeer en Den Haag. Nu is de tijd gekomen dat ik families wil helpen vanuit mijn eigen bedrijf.

Een kleinschalige uitvaartonderneming biedt u vele voordelen. Ik ben uw vaste aanspreekpunt en begeleid u vanaf het eerste moment dat u me belt tot het laatste nagesprek. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke uitvaart. Graag help ik u bij het verzorgen van een persoonlijk, waardig afscheid. Ik help u met het vormgeven van een uitvaart die recht doet aan het leven van uw overleden dierbare maar die ook rekening houdt met de wensen en mogelijkheden van de nabestaanden. Samen met u werk ik aan een mooie herinnering na een trieste gebeurtenis.

Elke uitvaart is uniek zeg ik altijd. Maar als er mensen met dementie bij een afscheid betrokken zijn, vereist dit nog meer zorgvuldigheid en kennis. Daarom heb ik een speciale cursus dementievriendelijke uitvaartverzorging gevolgd. Mijn streven is altijd om iedereen, ook mensen met dementie op passende en volwaardige wijze te betrekken bij de uitvaart van een overleden dierbare.

Door mijn jarenlange ervaring in de uitvaartbranche in Zoetermeer, Den Haag en omgeving ben ik uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden van de crematoria en begraafplaatsen in deze omgeving. Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer, Crematorium Ockenburgh en Haagse Duinen in Den Haag, Crematorium Eikelenburg in Rijswijk etc, het zijn uitvaartlocaties die ik allemaal goed ken zodat ik u goed kan adviseren over de mogelijkheden en de kosten. Ook heb ik in de loop der tijd een groot netwerk opgebouwd van allerlei specialisten op het gebied van rouwkaarten, uitvaartkisten, rouwvervoer, bloemisten etc. Elk van de leveranciers waarmee ik werk streeft naar hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bij mij is alles mogelijk en niets standaard. Elke uitvaart uniek, dat is mijn streven. Wilt u een rouwauto of een koets? Een uitvaartkist of toch een lijkwade? Een crematie of een natuurbegrafenis? Graag licht ik u voor over de mogelijkheden en de kosten. Nadat ik met u de uitvaart heb besproken ontvangt u van mij altijd een offerte. En ook na de uitvaart sta ik graag voor u klaar. Soms is een luisterend oor al genoeg. Maar ik kan u ook helpen met praktische nazorg en in contact brengen met professionele hulp- en/of zorgverleners zoals een rouwtherapie, woningontruimer etc.

Ik kan u van dienst zijn ongeacht waar uw verzekerd bent. Ik ben bekend met partijen als Ardanta, Nationale Nederlanden, Reaal, Nationaal Spaarfonds. Ook wanneer u een naturaverzekering heeft bij DELA, Yarden of Monuta kunt u gebruik maken van mijn diensten. Wel kan dit van invloed zijn op de uitkering maar u krijgt van altijd vooraf een heldere begroting.

Heeft u nog vragen? Bel of mailt u mij gerust. Ook wanneer u uw uitvaartwensen vooraf kosteloos en vrijblijvend wilt bespreken. Ik help u graag.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder