Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Kleinschalig, eigentijds, persoonlijk.

Meer informatie over Uitvaartzorg Hans Raaijmakers

Uitvaartzorg Hans Raaijmakers neemt u zoveel mogelijk al het werk uit handen. Er wordt niet van u verwacht dat u tijdens het eerste gesprek overal meteen een pasklaar antwoord op heeft. Iedere dag een beetje. Het kan ook waardevol zijn en als troostend worden ervaren wanneer u actief betrokken bent rond het gebeuren van de uitvaart. U behoudt altijd de regie.

Eigenaar Hans Raaijmakers: ‘De eerste dagen worden vaak de rouw- brieven of kaarten verstuurd. Deze ontwerpen we samen met u wat resulteert in een altijd unieke brief of kaart. Uiteraard dragen wij zorg voor de verdere verzending en ontvangt u kosteloos een digitaal exemplaar.

Ook het maken van de fotopresentatie kunnen wij u volledig uit handen nemen. Regelmatig krijgen wij een stapel foto’s of fotoalbums van families waar wij vervolgens een digitale presentatie van maken die naadloos aansluit op de muziek. Indien gewenst wordt deze verfraaid met bijpassende bewegende beelden, eventueel uit onze collectie.
Jonge kleinkinderen krijgen van ons een troostaapje met kleurplaten en een dagboekje. Samen zullen we kijken op welke wijze de kinderen of kleinkinderen betrokken kunnen worden rondom het afscheid.

We helpen u bij het samenstellen van een mooie afscheidsbijeenkomst, zowel inhoudelijk als qua aankleding van de locatie. Hoewel wij gevestigd zijn in Geldrop, werken in de gehele regio Eindhoven. Wij zijn bekend met nagenoeg alle kerken, begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartlocaties in Geldrop, Eindhoven, Nuenen en Waalre.

Wist u trouwens dat uitvaarten steeds vaker op "alternatieve locaties" plaatsvinden?’

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.hansraaijmakers.nl

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder