Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartverzorging Van Ballegooijen

,,Ieder afscheid is de geboorte van een herinnering”

,,Ieder afscheid is de geboorte van een herinnering”

Toen H.P. van Ballegooijen zo’n 50 jaar geleden met gevoel voor het werk en de mensen zelfstandig als begrafenisondernemer begon werd er vooral nog haast alleen begraven in Rotterdam, Zuid-Holland net als in heel Nederland. Momenteel is de derde generatie alweer zo’n 10 jaar werkzaam binnen het bedrijf en ondertussen is het werkgebied van Uitvaartverzorging van Ballegooijen uitgebreid tot geheel Zuid-Holland en een deel van de provincie Utrecht en Noord-Brabant.

Net als ieder mens, is ook daardoor iedere uitvaart anders. Dat weten wij bij Uitvaartverzorging van Ballegooijen maar al te goed. Na al ruim 50 jaar ervaring en meer dan 13.000 uitvaarten weten wij als geen ander dat ieder mens zijn eigen wensen heeft en ook zijn eigen visie op de dood en hoe zijn uitvaart eruit dient te zien. Daarom bieden wij goedkope uitvaarten, maar ook hele luxe uitvaarten. Eigenlijk is iedere uitvaart maatwerk en bieden wij voor een ieder een passende oplossing welke voldoet aan de wensen, past binnen het budget en bent u zeker niet woonplaats gebonden.

Een crematie is bijvoorbeeld mogelijk in Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht, Capelle aan/den IJssel, Hoekse Waard, Heinenoord, Breda, Oosterhout, Drunen, Nieuwegein, Utrecht, Gouda en nog vele andere locaties in heel Nederland. Neemt u gerust contact met ons op, indien u eventueel specifieke vragen heeft.

Ook een begrafenis in Rotterdam-Zuid, Hofwijk, Crooswijk, Kralingen en IJsselmonde is uiteraard nog steeds mogelijk zoals 50 jaar geleden, echter is het uiteraard ook mogelijk om te begraven op één van de vele andere algemene , katholieke, christelijke en natuurbegraafplaatsen die ons land rijk is. Tevens hebben wij de beschikking over vele uitvaartcentra of rouwkamers alwaar het dan ook mogelijk is om condoleancebezoeken te houden of om in kleine familiekring afscheid te nemen. Zo zijn er ook diverse 24-uurs kamers in o.a. Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht (en meer locaties) alwaar, zoals de naam aangeeft, 24 uur per dag toegang is voor de familie om afscheid te nemen of samen te zijn bij de overledene.

De crematies en begrafenissen die Uitvaartverzorging van Ballegooijen uitvoert zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en met gevoel voor integriteit. Wij nemen u dan ook desgewenst alle zorg uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het samen met andere nabestaanden verwerken van het verlies. Omdat wij uit ervaring weten dat een verlies voor velen vaak een ingrijpende gebeurtenis is, willen wij onze klanten daar zoveel mogelijk in bijstaan door alle randzaken rondom de uitvaart, vertrouwd uit handen te nemen. U kunt hierbij denken aan alle administratieve zaken welke spelen rondom uit de uitvaart, locaties, het regelen van bloemstukken, eventuele foto- en muziekpresentaties, live muziek, vervoer (Rouwauto, Volgauto, Uitvaartbus, Uitvaarttruck, Uitvaartmotor enzovoort) kortom bijna alles is mogelijk.

Wij willen u er ook op wijzen dat het tevens mogelijk is om ook een uitvaart op voorhand reeds vast te leggen in een wilsbeschikking / wensenboekje of alvast te bespreken. Dit kan in een kosteloos en vrijblijvend gesprek welke u altijd bij ons kan aanvragen. U kunt ook altijd vrijblijvend een informatief gesprek aanvragen indien u meer informatie wenst over onze mogelijkheden of de bijbehorende tarieven. Of onze website bezoeken.

Daarnaast bieden wij informatie over uitvaartverzekeringen en –deposito’s. Mocht u elders verzekerd zijn dan kunnen wij alsnog voor u de uitvaart verzorgen en zorgen wij, in overleg met u en de desbetreffende verzekeringsmaatschappij, voor de uitkering van deze polissen.

Uw zorgen vertrouwd in onze handen.

Onze vestigingen:

Strevelsweg 335
3073 DZ Rotterdam-Zuid

Bas Paauwestraat 64
3077 MP Rotterdam-IJsselmonde

Bizetstraat 54
2992 RB Barendrecht

Pruimendijk 260
2989 AN Ridderkerk

Hongerlandsedijk 734
3201 LW Spijkenisse

Piersonstraat 43
3317 RG Dordrecht

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder