Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Top uitvaarten

De uitvaart naar jouw wensen

Modern of traditioneel. Alles uit handen geven of zoveel mogelijk zelf doen. De wensen en eisen die mensen aan een uitvaart stellen, zijn tegenwoordig heel divers. Topuitvaarten richt zich op die diversiteit. Wij passen ons aan aan de wensen van de nabestaanden, en niet andersom. Wat niet veranderd is, is het traditionele vakmanschap van de mensen van Topuitvaarten. Ons doel is hetzelfde als dat van jou: een goed geregelde uitvaart, geheel naar jouw wensen vormgegeven en voor een eerlijke prijs.

Eenvoudig een uitvaart regelen?
Een uitvaart regelen is lastig als je dat nog nooit gedaan hebt. Ons streven is om je díe werkzaamheden uit handen te nemen die afleiden van waar het werkelijk om gaat: de overledene, het afscheid, het verwerken van het verlies, het samenzijn met familie en vrienden. Wij verzorgen de logistiek, jij gaat over de invulling.

Wat kost een uitvaart?
Dat hangt uiteraard af van jouw wensen. En of u veel zelf wilt doen. Maar om je een idee te geven: een eenvoudige crematie regelen wij al vanaf € 1.350. Wil je ook rouwbezoek en gebruik maken van de aula en de koffiekamer, dan betaal je (vanaf) € 3.750.

Neem vrijblijvend contact op
Je kunt ons gratis bellen op: 088 848 82 27 (24/7)
Dan sturen we direct iemand langs.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder