Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Amstel uitvaarten

Een mooi afscheid goed geregeld? Bel 020-820 4112

Contactgegevens:

BezoekadresDomselaerstraat 112
1093MA Amsterdam
PostadresDomselaerstraat 112
1093MA Amsterdam
 
Telefoon020 - 8204112
E-mailinfo@amstel-uitvaarten.nl
Webwww.amstel-uitvaarten.nl
Omschrijving:

Amstel uitvaarten staat voor een eerlijk en transparant. We zijn er voor elke Amsterdammer of mensen die zich met Amsterdam verbonden voelen, waar je ook verzekerd bent.

Eerlijk en transparant
Amstel uitvaarten staat voor een eerlijk en transparant. Dat begint met goede voorlichting. Zo organiseren we elk jaar een grote uitvaartbeurs in de Westerkerk. We kunnen bij je thuis komen voor een kennismakingsgesprek, kosteloos en vrijblijvend. Ook bij het regelen van de uitvaart vertellen we graag over de mogelijkheden en de kosten. Zo komen we samen tot een uitvaart die past bij de overledene èn nabestaanden. En zonder financiële verrassingen achteraf.

Geworteld in Amsterdam
We werken samen met alle begraafplaatsen en crematoria in en rond Amsterdam en weten precies hoe we een uitvaart een Amsterdams tintje kunnen geven. We zijn er voor elke Amsterdammer of mensen die zich met Amsterdam verbonden voelen, ongeacht waar je verzekerd bent.

Een uitvaart op maat
Wil je een persoonlijke uitvaart, op maat en met eigen inbreng? Geen standaarduitvaart die de gemiddelde smaak vertegenwoordigt? Dan ben je bij Amstel uitvaarten aan het juiste adres. Je kiest zelf wat je door ons wilt laten verzorgen. En over de zaken die je zelf of elders wilt regelen, geven we je waardevolle tips kado.

Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE