Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Afscheid volgens je eigen waarden.

In Driehuis aan de rand van Velsen, vindt u Begraafplaats & Crematorium Westerveld. In 1888 gesticht door Amsterdamse notabelen is Westerveld één van de oudste particuliere begraafplaatsen én het eerste crematorium (1913) van Nederland.

Op Westerveld is nagenoeg alles mogelijk en kan afscheid nemen op eigen wijze. In de dagen voor de plechtigheid is er de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen in bijvoorbeeld de Magnolia of in Villa Westerveld, waar nabestaanden afscheid kunnen nemen op het moment dat zij dat willen.

Ook voor de plechtigheid zelf zijn er verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer. Van modern tot monumentaal. Er zijn aula’s voor grotere gezelschappen, maar ook ruimtes voor een meer intieme setting. Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden midden in de natuur van het monumentale gedenkpark.

Voor de condoleance na afloop van een plechtigheid beschikt Westerveld over een sfeervol horecapaviljoen met verschillende ruimtes waar ook op culinair vlak alles mogelijk is.

Bekijk ook onze Gedenkboetiek:
https://gedenkboetiek.bc-westerveld.nl

Wilt u meer informatie? U bereikt ons via 0255 – 51 48 43 en/of info@bc-westerveld.nl. De medewerkers van Westerveld denken mee en nemen zorgen uit handen voor een hoogwaardig afscheid op persoonlijke wijze. Dat is ons streven; kwaliteit na leven.

Video Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder