Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

De Helpende Hand

Specialist in personeel voor de uitvaartbranche

Contactgegevens:

BezoekadresVeraartlaan 6
2288GM Rijswijk
PostadresPostbus 24098
3502MB Utrecht
 
Telefoon085 - 401 59 28
E-mailpersoneel@dehelpendehand.nl
Webwww.dehelpendehand.nl
Omschrijving:

De Helpende Hand

Specialist in personeel voor de uitvaartbranche

De Helpende Hand is een full-service dienstverlener in personeel voor de uitvaartbranche. Met een ervaren team op kantoor en in het veld bieden wij een oplossing voor elk mogelijk personeelsvraagstuk. Als uw partner in deze branche begrijpen wij dat we het maar één keer goed kunnen doen. Daarom zetten we continu in op kwaliteit. Met mensen die werken vanuit hun hart en die gegarandeerd goed passen in uw team.

Al sinds 1995 zijn we een unieke alles-in-één dienstverlener in de uitvaartbranche. Met een groot netwerk en ongeëvenaarde branchekennis is geen vraag te gek. Onze mensen zijn er voor de nabestaanden en bieden u een helpende hand.

Ons team ondersteunt crematoria, begraafplaatsen en uitvaartondernemingen in de randstad en Noord-Holland en levert uitvaartleiders en -verzorgers door heel Nederland. Dat we betekenisvol werk leveren, merken we aan het aantal jaren dat mensen voor ons blijven werken. Wist u dat sommige uitvaartondernemers in Nederland zelfs ooit als drager bij De Helpende Hand zijn begonnen?

Flexpool De Helpende Hand

Heeft u ervaring als uitvaartverzorger, uitvaartleider of bent u bekend in een andere functie binnen de uitvaartbranche, schroom niet en neem contact met ons op.

Bij De Helpende Hand zijn wij continu en landelijk op zoek naar uitbreiding voor onze flexpool. Uitvaartverzorgers en uitvaartleiders, maar ook regio assistenten, gastdames en gastheren, algemeen medewerkers en nog veel meer. Dankzij onze branchekennis en ons grote netwerk brengt dit mooie kansen met zich mee. Wij verwelkomen u graag in onze flexpool van De Helpende Hand.

Specialisten voor alle operationele functies

Goed personeel is in de uitvaartbranche doorslaggevend. Het zijn uiteindelijk de mensen die u inzet, die het verschil zullen maken. Onze aanpak is daarom vóór alles gericht op kwaliteit. En op het bieden van personeelsoplossingen die naadloos bij uw onderneming aansluiten.

 • Uitvaartleiders en uitvaartverzorgers
 • Dragers
 • Gastdames en gastheren
 • Uitvaartassistenten
 • Algemeen medewerkers
  En nog veel meer.

  Alle personeelsoplossingen op één plek

  In de uitvaartbranche is geen dag hetzelfde. Wat personele bezetting betreft, is dat niet altijd even makkelijk. Misschien heeft u plotseling tijdelijk personeel nodig. Of zoekt u juist vaste medewerkers die u flexibel kunt inzetten. Tegen welk personeelsprobleem u ook aanloopt, wij bieden u graag de helpende hand.
 • Werving & selectie
 • Detachering
 • Payrolling
 • Uitzenden.


  Foto's:
       
 • Kaart & route:

  Route vanaf:

  Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >