Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Post Mortem

Perfectie voorbij het einde

Contactgegevens:

BezoekadresElzenkade 1
3992AD Houten
PostadresElzenkade 1
3992AD Houten
 
Telefoon070 440 10 00
E-mailinfo@postmortem.nl
Webhttps://postmortem.nl/
Omschrijving:

Onze organisatie staat al sinds begin vorige eeuw voor kwaliteit. Dat betekent dat we grofweg 100 jaar ervaring in de uitvaartbranche hebben! Uitvaartondernemers werken samen met Post Mortem vanwege onze deskundigheid, betrokkenheid en neutraliteit. We vertegenwoordigen uw organisatie alsof we uw eigen medewerkers zijn. Ook stemmen we ons werk af op uw wensen.

Ondersteuning

Overledenen en hun nabestaanden verdienen een waardig afscheid. Post Mortem biedt uitvaartondernemers, ziekenhuizen en overheidsinstellingen hoogwaardige ondersteuning op alle vlakken. Met ons als partner doet u wat u belooft.

Wij zijn uw partner

We werken voor een breed spectrum aan opdrachtgevers. Uitvaartondernemers, ziekenhuizen, mortuaria, maar ook politie en verzekeringsmaatschappijen behoren daartoe. We zijn uw partner op de achtergrond en adviseren u waar nodig. Met onze jarenlange ervaring hebben we een goed doordacht antwoord op elke logistieke, technische of juridische vraag. Samen met u zorgen we voor een waardige behandeling van overledenen. Dat is waar we het voor doen.

Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen we grote en kleine uitvaartondernemers. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat u dat niet hoeft te zijn. Terwijl wij u het werk uit handen nemen, komt u weer aan nachtrust toe. We kunnen alles: van het verzorgen, overbrengen, opbaren of repatriëren van een overledene, tot aan het regelen van de uitvaartkist. U begeleidt, wij ondersteunen – neutraal en deskundig.

Wat wij nog meer doen:

• Verzorgen
• Opbaren
• Overbrengen en mortuariumfunctie
• Repatriëren
• Uitvaartkisten
• Administratieve verrichtingen


Video:
Video Post Mortem

Foto's:
    
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >