Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

De Groot Uitvaart

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactgegevens:

BezoekadresHavenstraat 25
1271AB Huizen
PostadresHavenstraat 25
1271AB Huizen
 
Telefoon035-5254363
Fax035-5261455
E-mailinfo@degrootuitvaart.nl
Webwww.degrootuitvaart.nl
Omschrijving:

De Groot Uitvaart heeft de invulling van een uitvaart in de laatste jaren sterk zien veranderen. De onderneming, als familiebedrijf al vanaf begin 1900 actief, is met de tijd meegegaan, want waar vroeger een begrafenis of crematieplechtigheid werd geregeld zoals het hoorde, staan naast huidige normen de persoonlijke wensen voorop. Veel is bespreekbaar en uit te voeren.

De kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, de landelijke branchevereniging van uitvaartondernemers BGNU en zijn wij hiervoor ook aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

Wij voeren uitvaarten uit voor polissen van veel verzekeringsmaatschappijen, waaronder: Aegon, ASR, Dela, Amev-Ardanta, Axent en Yarden. Voor uitvaarten welke op naturabasis zijn afgesloten kunnen wij in overleg een passende oplossing aanbieden. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit in Huizen, Blaricum, Bussum, Naarden, Laren, Eemnes en Hilversum, maar wij kunnen ook families en nabestaanden bijstaan in de overige gemeentes in 't Gooi en de Vechtstreek. Op verzoek is het mogelijk om buiten deze regio van onze dienstverlening gebruik te maken.

De website www.degrootuitvaart.nl biedt uitgebreide informatie over de dienstverlening en mogelijkheden. Tevens bieden wij onze bemiddeling aan voor het leveren van assieraden, gedenksieraden, vingerafdrukhangers, grafmonumenten, urnen en andere herinneringsmogelijkheden.


Video:
Video De Groot Uitvaart

Foto's:
     
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >