Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Uitvaartcentrum en Crematorium Goutum

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

In Goutum, aan de rand van Leeuwarden in een prachtig landschap met uitzicht op een vijver vindt u in een oase van rust het Uitvaartcentrum en Crematorium Friesland. We kunnen hier ook een afscheid organiseren voorafgaand aan een begrafenis. Dankzij de vele lichtinval en de zonnige tinten heeft de kleine aula een prettige en intieme sfeer. Een mooie plek voor een persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare.

Een goed afscheid helpt je verder
Onze ervaring leert dat een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u ondanks de emotionele periode met een goed gevoel terug zult denken aan de uitvaart. Dit geldt voor de sfeer en indeling van de dienst zelf tot de verzorging van speciale wensen van de catering.

Van grote afscheidsdiensten tot intieme samenkomsten
Alle vertrekken in ons gebouw zijn huiselijk ingericht waardoor u zich snel op uw gemakt zult voelen. We hebben negen 24-uurskamers waar u en uw naasten dag en nacht in kunnen om even bij uw overleden dierbare te zijn. Voor de afscheidsdienst zelf hebben we een grote aula met 135 zitplaatsen en een kleine aula met 70 zitplaatsen. Ook als u liever in besloten kring even samen wilt zijn om herinneringen op te halen hebben we een intieme familiekamer voor 15 mensen. Wat u ook wilt, wij verzorgen het voor u.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Uitvaartcentrum en Crematorium Goutum:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Uitvaartcentrum en Crematorium Goutum? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder