Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Rouwcentrum & Crematorium Dieren

Eerste crematorium in het oosten van ons land

Contactgegevens:

BezoekadresImboslaan 6
6952JP Dieren
PostadresPostbus 17
6950AA Dieren
 
Telefoon0313 - 419 114
Fax0313 - 413 490
E-mailinfo@rc-dieren.nl
Webhttps://rc-dieren.nl
Omschrijving:

Aan de rand van de Veluwe, verscholen tussen bomen en weelderig groen, ligt het monumentale Rouwcentrum & Crematorium Dieren. Het was het eerste crematorium in het oosten van ons land en daardoor werd cremeren toegankelijker voor veel mensen.

Op Dieren neemt u afscheid op eigen wijze. Er is ruimte voor afscheid in grote gezelschappen maar ook voor intieme momenten met naaste familie. Bijna alles is mogelijk, bij iedere gelegenheid vinden we de voor u passende invulling. Uniek is de mogelijkheid om bij droog weer de plechtigheid buiten te laten plaatsvinden; hiervoor is een speciale buitenruimte, de Eikenhof ingericht.

Er is veel mogelijk met de as van uw dierbare. In het bosrijke gedenkpark zijn verschillende urnentuinen en columbaria. Ook is er een strooiveld. Rust en ruimte, u kunt zelf een prachtig plekje uitzoeken.
U kunt in alle rust een keuze maken uit verschillende soorten urnen. Ook is er een uitgebreide collectie sieraden, waarin een klein beetje as van de overledene kan worden opgenomen.


Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >