Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

De Nieuwe Noorder

Begraafplaats, crematorium en gedenkpark

Contactgegevens:

BezoekadresBuikslotermeerdijk 83
1025WH Amsterdam
PostadresBuikslotermeerdijk 83
1025WH Amsterdam
 
Telefoon020-6360390
Fax020-6363421
E-maildenieuwenoorder@noord.amsterdam.nl
Webwww.denieuwenoorder.nl
Omschrijving:

De Nieuwe Noorder in Amsterdam-Noord is een begraafplaats, crematorium en gedenkpark. Het team van De Nieuwe Noorder verzorgt een uitvaart naar wens voor zowel een begrafenis als een crematie. Ruimte voor ieders persoonlijke wens en oog voor het welzijn van medewerkers, milieu en samenleving staan daarbij centraal.

Onze medewerkers werken vanuit oprechte betrokkenheid bij alle mensen, ongeacht sociale, religieuze of culturele achtergrond. Keuzevrijheid en zorgvuldig en betrouwbaar handelen staan voorop. Kwaliteit van dienstverlening is altijd leidraad. De Nieuwe Noorder heeft geen winstoogmerk.

Op onze prachtige begraafplaats bieden wij u alle mogelijkheden: zowel een algemeen graf (ook wel huurgraf) als ook een particulier graf (ook wel familiegraf), een kindergraf (algemeen of particulier), grafkelders en als enige in Amsterdam, een bovengronds graf. Wij geven graven uit met verschillende grafrechten en -termijnen. Op De Nieuwe Noorder vindt u grafbedekkingen, monumenten en gedenkstenen is velerlei soorten.

De Nieuwe Noorder biedt ook diverse mogelijkheden voor de asbestemming. In onze prachtige urnentuin, ontworpen door begraafplaatsarchitecte Ada Wille, kunt u kiezen voor een urnenkelder, urnentuin, of de urn bijzetten in het columbarium (ook wel urnenmuur). Ook plaatsen op of begraven in een particulier graf, of verstrooien op ons strooiveld of in een particulier graf, behoort tot de mogelijkheden.

Tevens bieden wij een ruim assortiment eigen De Nieuwe Noorder urnen, sierurnen, mini-urnen, kinderurnen, duo-urnen, ashangers, gedenkmedaillons, assieraden en gedenkkastjes.

Op de dag van de plechtigheid kunt u gebruik maken van onze aula met moderne audio en videomogelijkheden. Het live uitzenden van de plechtigheid via internet behoort op termijn ook tot de mogelijkheden.

Ons crematorium is recent, in januari 2013, geopend en kent vele mogelijkheden. Zo kunt u als nabestaande de kist met uw dierbare tot aan de crematieoven begeleiden en kunt u er zelfs voor kiezen persoonlijk aanwezig te zijn bij de invoer van de kist in de crematieoven.

Na afloop van de begrafenis of crematie kunt u gebruik maken van onze condoleancemogelijkheden inclusief uitgebreide catering. Van eenvoudig koffie en thee buffet tot aan uitgebreide cateringmogelijkheden. Ons banket komt van een bekende patissier (banketbakker) en al onze broodjes en vleeswaar komen bij de keurslager vandaan.

Daarnaast is ons gedenkpark een tuin waar wandelen een moment van rust en bezinning is.


Video:
Video De Nieuwe Noorder

Foto's:
               
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >