Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Schoterhof

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

In een prachtige, rustgevende en landelijke omgeving tussen de Friese weilanden en Heerenveen ligt Crematorium Schoterhof. Een crematorium dat heel goed past op die plek; er heerst een bijna serene en intieme sfeer. U krijgt hier alle ruimte om afscheid te nemen op de manier die bij u past. U zult de herinnering aan de uitvaart voor altijd met u mee dragen, daarom vinden wij het erg belangrijk u het afscheid zo persoonlijk en waardevol mogelijk is.

Afscheid met een weids uitzicht
Bij Crematorium Schoterhof staan de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Door echt te luisteren kunnen we goed meedenken en wordt de uitvaart een betrokken en persoonlijk afscheid. En dat geldt niet alleen voor de uitvaart zelf. Ook na de crematie bieden wij verschillende mogelijkheden om de as een bestemming te geven en staan we open voor uw suggesties en ideeën. Wij beschikken over een strooiveld en een urnenmuur, maar kunnen u ook laten zien wat er nog meer mogelijk is met as. Voor kinderen hebben we een fraai kinderhofje ingericht.

Een goed afscheid helpt je verder
Crematorium Schoterhof biedt veel mogelijkheden om de uitvaart naar eigen wens in te vullen. We weten uit ervaring dat een persoonlijk en betrokken afscheid je echt verder helpt en willen onze dienstverlening zoveel mogelijk aan uw wensen aanpassen. Zo zorgen we er samen voor dat de plechtigheid geheel verloopt zoals u het het liefste wilt.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Schoterhof:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Schoterhof? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder