Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium Kranenburg

Contactgegevens:

BezoekadresKranenburgweg 9
8024AC Zwolle
PostadresKranenburgweg 9
8024AC Zwolle
 
Telefoon038 - 4548948
Fax038 - 4546608
E-mailinfo@crematoriumkranenburg.nl
Webwww.crematoriumkranenburg.nl
Omschrijving:

Crematorium Kranenburg heeft een moderne en rustgevende uitstraling en ligt centraal in de prachtig beboste omgeving op het voormalige landgoed ‘Kranenburg’ in Zwolle. Dit landgoed is sinds 1933 in gebruik als begraafplaats. Door de landschappelijke aanleg, de natuurlijke en mooie ligging en de rustieke sfeer geniet Kranenburg landelijke bekendheid. Het crematorium werd gebouwd (1984) in opdracht van ‘Monuta’ en ‘de Facultatieve Groep’.
Bij Crematorium Kranenburg kunt u op respectvolle wijze afscheid nemen van uw dierbare in een natuurlijke omgeving. Persoonlijk en ongedwongen met alle ruimte voor úw wensen.
Na een crematie zijn er verschillende mogelijkheden voor de asbestemming. Een sieraad, urn of speciaal gedenkteken, vrijwel alles is mogelijk. In het park zijn vele bijzondere plekken, waar het een urn of ander gedenkteken geplaatst kan worden. Zo is er bijvoorbeeld een fraai aangelegde bosurnentuin. Ook zijn er verstrooigebieden. Voor meer informatie, kunt u terecht bij de medewerkers van Kranenburg, die u graag alle mogelijkheden laten zien.
Iedereen kan ongeacht woonplaats, culturele en/of religieuze achtergrond gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg.

Crematorium Kranenburg: wij zijn er voor u!


Foto's:
      
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >