Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Iepenhof

Begraven of cremeren in Delft

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Aan de rand van Delft is het prachtige multifunctionele uitvaartgebouw Iepenhof gelegen. Hier is ruimte voor afscheid nemen, een begrafenis of crematie en dat allemaal onder één dak. Iepenhof maakt een klein intiem afscheid mogelijk maar is ook geschikt voor uitvaarten met heel veel belangstellenden.

Een uitvaart in uitvaatgebouw Iepenhof kan helemaal naar wens worden vormgegeven. Het gebouw beschikt over verschillende ontvangstzalen geschikt voor kleine en grote groepen.

Voor de uitvaart kan de overledene worden opgebaard in een van de vier sfeervol ingerichte rouwkamers. Zij bieden alle voorzieningen om nabestaanden in alle rust afscheid te laten nemen.

Ook voor speciale wensen is de Iepenhof geschikt. Zo kunnen er Hindoestaanse vuurdiensten worden gehouden, is het mogelijk om live muziek ten gehoren te brengen en kunnen nabestaanden de overledene begeleiden naar de ovenruimte. Indien gewenst kunnen nabestaanden zelf het crematieproces starten.

Kiest u voor een begrafenis? Ook dan biedt de Iepenhof tal van mogelijkheden voor een passend afscheid. De begraafplaats biedt ruimte voor diverse soorten graven zoals algemene graven en familiegraven en er is een speciaal gedeelte ingericht voor kinderen.

Verder biedt begraafplaats Iepenhof speciale gedeeltes voor de verschillende religies Zo zijn er Katholieke, Gereformeerde en Islamitische graven.

Zo probeert Iepenhof ruimte te bieden aan de wensen van alle geloofsgemeenschappen. Omdat opbaren, begraven of cremeren allemaal plaatsvinden op 1 locatie hoeven nabestaanden zich op de dag van de uitvaart niet te verplaatsen. Dat spaart tijd, moeite en geld.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij de Iepenhof.

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Iepenhof? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder