Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Hart van Berkelland

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Op het landgoed Het Aamschot, midden in de prachtige natuur, ligt Crematorium Hart van Berkelland, een eigentijds crematorium waar u de gehele uitvaart van uw dierbare kan laten plaatsen. En dat zeven dagen per week en alles onder één dak. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

In de dagen voorafgaand aan de uitvaart kunt u op elk gewenst moment afscheid nemen van uw dierbare. En zonder afspraak. De sfeervol ingerichte ruimtes bieden de mogelijkheid voor een persoonlijk tintje zoals foto's of bloemen van en voor de overledene.

De crematieplechtigheid kan plaatsvinden in de familiekamer voor groepen tot 18 personen. De grote aula biedt ruimte aan 200 genodigden.

Live muziek, fotopresentaties, een afscheidsrede, het is allemaal mogelijk in de aula. Voor het afspelen van muziek is een muziekinstallatie aanwezig. Er is ook een vleugel in de aula.

Na afloop van de plechtigheid kunnen genodigden samenkomen in een van de 3 koffiekamers. Of op het terras. Op het gebied van catering is ook alles mogelijk: van koffie met cake tot aan een waar buffet inclusief huisgemaakte streekproducten.

De ovenruimte is zodanig ingericht dat het gelegenheid biedt voor de nabestaanden om hun dierbare tot het aller laatste moment te begeleiden.

Na de crematie biedt het crematorium vele mogelijkheden voor nagedachtenis. Van prachtige sierurnen tot gouden of zilveren assieraden, welke gevuld kunnen worden met een klein beetje as.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Hart van Berkelland:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Hart van Berkelland? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Video Crematorium Hart van Berkelland

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder