Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium en uitvaartcentrum Minnendael

Een geheel nieuwe afscheidslocatie in de regio Drechtsteden

Contactgegevens:

BezoekadresMunnikensteeg 50
3335LJ Zwijndrecht
PostadresMunnikensteeg 50
3335LJ Zwijndrecht
 
TelefoonOverlijdensmelding? Bel Top Uitvaarten: 088 84 88 227. Overige vragen: 078-2001181
E-mailinfo@crematie.com
Webwww.crematie.com
Omschrijving:

Omgeven door de prachtige natuur is een nieuwe afscheidslocatie gerealiseerd voor de regio Drechtsteden: Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael.

De naam ‘Minnendael’ is een verwijzing naar het historische klooster. Deze nieuwe locatie kenmerkt zich door moderne architectuur en audiovisuele mogelijkheden die een persoonlijk afscheid mogelijk maken. Het crematorium is uiterst milieuvriendelijk want zij beschikt over een elektrische crematieoven en zonnepanelen en is daarmee niet meer afhankelijk van gas voor haar crematies. Het nieuwe crematoria is een samenwerking tussen de gemeente Zwijndrecht en uitvaartonderneming Klink Uitvaart.

Het crematorium is weliswaar eigendom van Klink Uitvaart maar ook andere uitvaartondernemers zoals Top Uitvaarten kunnen een uitvaart in dit prachtige nieuwe crematorium voor u verzorgen. Via onze site Crematie.Com bieden wij de volgende arrangementen bij Minnendael:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer en persoonlijke begeleiding door onze uitvaartleider.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium en Uitvaartcentrum Minnendael? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Liever een ander crematorium? Kijkt u dan eens bij de Essenhof (Dordrecht), Crematorium Hofwijk (Rotterdam) of Crematorium Rotterdam-Zuid. Ook bij deze crematoria kan Top Uitvaarten u van dienst zijn.

Deze informatie wordt u aangeboden door Top Uitvaarten.


Foto's:
  
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >