Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Prachtig gelegen in het polderlandschap ligt een gebouw waar de gehele uitvaart op 1 plek kan plaatsvinden: Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer.

Of u nu afscheid wilt nemen met een klein, intiem gezelschap of juist met een hele grote groep genodigden, Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemmermeer biedt u de ruimte voor een afscheid naar uw wens. Rouwbezoeken, uitvaartplechtigheden of condoleancebijeenkomsten, alles kan. Bovendien is het hele gebouw goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel en beschikt het over gratis parkeergelegenheid.

Voor de uitvaart kunnen nabestaanden afscheid nemen van hun dierbaren in een van de sfeervol en huiselijk ingerichte rouwkamers. Tevens biedt het uitvaartcentrum een zogenaamde 24-uurs kamer die het mogelijk maakt om op elk gewenst moment, 24 uur per dag, bij de overledene te zijn met een eigen sleutel.

Voor gezelschappen tot 25 personen is het mogelijk intiem en besloten afscheid te nemen in de familiekamer. We noemen dat een huiskamerafscheid.

Grotere groepen kunnen uitstekend terecht in de grote aula met plaats voor maar liefst 180 bezoekers.

Voorafgaand aan de uitvaart kunnen de directe familieleden samenkomen in de ontvangkamer, ook wel familiekamer genoemd. De familie beslist zelf of zij de aula binnengaand of nadat de andere genodigden binnenkomen.

Na de plechtigheid kunnen genodigden samenkomen in de kleine of grote koffiekamers om herinneringen op te halen, indien gewenst met een hapje of een drankje.

Een maand na de crematie mag u de as afhalen. Dit gebeurt in de kamer voor asafgifte met een keur aan gedenkmogelijkheden om u te inspireren: van prachtige sierurnen tot zilveren en gouden gedenksieraden waar een deel van de as in bewaard kan worden.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemermeer:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium en Uitvaartcentrum Haarlemermeer? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder