Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium en Begraafplaats Schifferheide

In het vredige Limburgse landschap, een afscheid met blijvende schoonheid

Bij Crematorium en Begraafplaats Schifferheide heeft u de keuze uit drie aula's voor plechtigheden. De kleine aula is geschikt voor maximaal 40 personen, terwijl de grote aula ruimte biedt aan 100 zitplaatsen en 40 tot 50 staanplaatsen, met de mogelijkheid om nog eens 40 extra zitplaatsen te creƫren. Er is ook een ruimte naast de aula waar ongeveer 150 personen kunnen staan, wat de totale capaciteit op 300 personen brengt. Alle aula's zijn uitgerust met een muziekinstallatie en kunnen beelden tonen via een tv-scherm. Na de plechtigheid kunt u de belangstellenden uitnodigen in de koffiekamer, die plaats biedt aan 80 zitplaatsen en 100 personen in totaal.

Begraafplaats Schifferheide ligt aan de rand van de prachtige Anstelvallei en biedt diverse begraafmogelijkheden, waaronder traditionele graven, buiten- en binnencolombaria, een strooiveld en urnengraven. U kunt zelf een monument naar eigen ontwerp plaatsen op een traditioneel graf. Daarnaast zijn er aparte kindergraven beschikbaar, en in het buitencolombarium kunt u kiezen voor urnengraven in de urnentuin of de pyramide.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Schifferheide:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Schifferheide? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder