Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Begraafplaats Buitenveldert

Heel bijzonder is bij ons heel gewoon en heel gewoon is bij ons ook héél bijzonder.

Begraafplaats Buitenveldert, nabij centrum Amsterdam, is zeer goed bereikbaar, met eigen parkeergelegenheid.
Er zijn sfeervolle en luxe ingerichte rouwkamers, welke dag en nacht toegankelijk zijn voor familie. In ons rouwcentrum kunt u uw overledene laten verzorgen in de wasruimte, afscheid nemen, een avondwake, afscheidsdienst en condoleance (laten) organiseren voorafgaand aan de begrafenis.

Ook bij een crematie kunt u van al onze faciliteiten gebruik maken. U kunt bij ons terecht voor alle grafzaken, zoals de aanschaf van een particulier graf (voorheen familiegraf), kindergraf, asverstrooiing in een graf, urnengraf, urnenkelder, een plekje in een algemeen graf en in de toekomst een plekje in de urnenmuur.

Verder kunnen wij u alle grafzorg bieden, zoals het verlengen van grafrechten en het persoonlijk laten onderhouden van uw graf. Eeuwigdurende graven worden niet meer uitgegeven, maar het is wel mogelijk graven zodanig te verlengen dat zij uiteindelijk eeuwig blijven bestaan.

Wij bieden uitgebreide catering binnen onze horeca-afdeling, van koffie met cake tot een compleet geserveerde maaltijd. In onze brasserie kunt u in alle rust genieten van koffie, een drankje of zelfs een high tea.

In de brasserie vindt u ook bloemenzaak Zuid die bloemen, een prachtig boeket of een rouwstuk voor u verzorgt.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder