Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen

Contactgegevens:

BezoekadresKamperfoeliestraat 2A
2563 KJ Den Haag
PostadresKamperfoeliestraat 2A
2563 KJ Den Haag
 
Telefoon088-927 2300
Fax088-927 2319
E-mailcre.nieuweykenduynen@yarden.nl
Omschrijving:

In een oase van rust onder de rook van Den Haag ligt Uitvaartcentrum, Crematorium en Begraafplaats Nieuw Eykenduynen. U kunt tijdens de moeilijke periode wanneer u afscheid moet nemen van uw overleden dierbare op een locatie terecht voor alle diensten. Dit geeft u wellicht de rust waar u naar op zoek bent.

Huiselijke 24-uurskamers en sfeervolle aula
Het uitvaartcentrum is gevestigd in een gerestaureerde hoeve uit 1820. Een prachtige plek waar u zich zeer welkom voelt en in alle rust afscheid kunt nemen. We hebben meerdere huiselijk ingerichte 24-uurskamers waar u wanneer u wilt even samen met uw dierbare kunt zijn. Ook hebben we een mooie, sfeervolle aula voor een afscheidsdienst of condoleance. Uiteraard verzorgen we graag de catering voor u.

Een goed afscheid helpt je verder
Onze uitvaartverzorgers staan voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar om uw overleden dierbare een passend afscheid te geven waar u later met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Onze ervaring leert ons dat een goed afscheid helpt bij het rouwproces en daarom doen wij er alles aan om deze verdrietige periode zo prettig mogelijk te maken.

Wilt u meer weten? Kijk op onze website voor meer informatie of neem direct contact op via het bovenstaande telefoonnummer of e-mailadres.

Kaart & route:

Route vanaf:

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE