Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Herdenkingspark Westgaarde

Uitvaartcentrum, begraafplaats, crematorium en gedenkpark

Contactgegevens:

BezoekadresOokmeerweg 273
1067S Amsterdam
PostadresOokmeerweg 273
1067S Amsterdam
 
TelefoonTop Uitvaarten: 088 84 88 227 (melden overlijden). Crematorium: 020-410 66 66
E-mailinfo@crematie.com
Webwww.crematie.com
Omschrijving:

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Prachtig gelegen in een groene oase een de rand van Amsterdam biedt Herdenkingspark Westgaarde alle faciliteiten voor een sfeervol afscheid. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, condoleances of rouwbezoeken bij Herdenkingspark Westgaarde vindt u alles op 1 locatie.

Begraafplaats
De ruim opgezette begraafplaats biedt verschillende typen graven: algemene graven en familiegraven, urnengraven en urnenmuren. Middels natuurlijke afscherming ontstaat er een unieke en besloten sfeer. Tevens biedt de begraafplaats speciale ruimtes voor specifieke groepen zoals de Chinese en Islamitische gemeenschap en een apart kindergedeelte met zitplekken. Uniek aan begraafplaats Westgaarde is dat alle graven met de auto bereikbaar zijn. De begraafplaats is iedere dag geopend van 08.00 tot 18.00. In de maanden juni, julie en augustus is de begraafplaats op woensdag zelfs tot 20.00 geopend.

Het crematoriumgebouw met haar typische jaren 60 bouwstijl is ruim en licht van opzet door de grote raampartijen die uitnodigen tot mijmeren en overdenken.

Het crematorium beschikt zowel over een grote als een kleine en kan zowel kleine als grote groepen in een passende ambiance ontvangen.

Crematorium Westgaarde beschikt over uitgebreide cateringmogelijkheden van bonbons en gebak tot typisch amsterdamse borrelhapjes en zelfs Surinaamse hapjes. Alle mogelijkheden worden gepresenteerd via het cateringboek.

Voor de uitvaart kunnen familie en genodigden afscheid nemen in het nabijgelegen Uitvaartcentrum Westgaarde. Ook het uitvaartcentrum beschikt over kleine, intieme ruimtes tot ruime zalen voor grote(re) groepen. Rouwbezoek is mogelijk op afspraak, zowel tijdens maar ook na openingstijden.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Westgaarde:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Westgaarde? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Video:
Video Herdenkingspark Westgaarde
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >