Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Oldenzaal

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Het kleinschalige, lichte crematorium Oldenzaal is gelegen midden in de prachtige natuur, aan de rand van de stad. Het gebouw bestaande uit 2 bouwlagen. Op de begane grond de aula en de foyer en in het souterrain de familiekamer en ontvangst van de overledene.

Genodigden worden ontvangen in een prachtige foyer met terras voorafgaand aan de plechtigheid. Plechtigheden vinden plaats in de aula, die voorzien is van comfortabele gestoffeerde banken. In totaal biedt de aula plek aan maar liefst 110 genodigden. Na de plechtigheid kunnen genodigden wederom samen komen in de foyer en, indien gewenst, een uitgebreid cateringassortiment gebruiken. Bij grote groepen is het mogelijk om de foyer bij de aula te betrekken. Zo wordt er plek gecreëerd voor in totaal 200 gasten. Op deze wijze kan voor ieder gewenste groep een passende ruimte worden gecreëerd.

Bijzonder is het weidse uitzicht op de prachtige omgeving middels de grote glazen puien. Dit creëert een heel ruimtelijk sfeer.

Het crematorium is voorzien van alle moderne apparatuur om een persoonlijk afscheid naar wens mogelijk te maken. Tevens kunnen er , indien gewenst opnames worden gemaakt van de plechtigheid. Deze kunnen direct na afloop door de nabestaanden worden meegenomen als blijvende herinnering.

Het crematorium staat steeds exclusief voor 1 uitvaart ter beschikking. Er vinden nooit gelijktijdig meerdere plechtigheden plaats. Dat versterkt het gevoel van saamhorigheid van iedere familie. Indien gewenst kunnen nabestaanden de overledene begeleiden naar de crematieruimte.

Crematie.com, onderdeel van Top uitvaarten, kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Oldenzaal:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Oldenzaal? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, onderdeel van Top Uitvaarten.

Video Crematorium Oldenzaal

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder