Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium Noordoost Fryslân

Contactgegevens:

BezoekadresRondweg-West 158
9101B Dokkum
PostadresRondweg-West 158
9101B Dokkum
 
TelefoonOverlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: 0519-235002
E-mailinfo@crematie.com
Webwww.crematie.com
Omschrijving:

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematie.com, onderdeel van de landelijke uitvaartorganisatie Top uitvaarten, kan een uitvaart voor u verzorgen bij Crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Fryslân.

Voor inwoners van Noordoost Friesland is het sinds kort mogelijk om afscheid te nemen in de eigen regio. Daar is eind 2017 het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Fryslân in Dokkum geopend.

In 2017 nam Respectrum Crematoria B.V. de dienstverlening over van Begrafenis- en Crematievereniging “Dokkum en Omstreken”. Wat volgde was een ingrijpende inpandige verbouwing van het uitvaartcentrum aan de Rondweg-West en de aanbouw van een crematorium.

Het Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân beschikt over een ruime ontvangsthal, een grote ceremonieruimte, drie opbaarkamers, een familiekamer en een foyer.

De ruim opgezette ontvangsthal houdt rekening met mensen die moeilijk ter been zijn. In de aula, ook wel ceremonieruimte genoemd, kunnen nabestaanden sfeervol afscheid nemen. In de foyer kunnen nabestaanden en genodigden samenkomen in een intieme, comfortabele sfeer.

De ceremonieruimte beschikt over alle moderne audiovisuele mogelijkheden.

Voorafgaand aan de uitvaartdienst kunnen nabestaanden afscheid nemen van hun dierbare overledene in een van de 3 opbaarkamers. Middels een speciale code kunnen nabestaanden 24 uur per dag en 7 dagen per week bij hun overledene zijn.

Genodigden die komen om afscheid te nemen, kunnen samenkomen in de familiekamer met een kopkoffie. Deze ruimte kan tevens worden ingezet voor de condoleance na afloop of voor een laatste groet aan de overledene.

De ovenruimte is sfeervol ingericht en maakt het mogelijk dat nabestaanden aanwezig zijn bij de invoer van de kist in de crematieoven.

Ook op het gebied van muziek en beeld is er van alles mogelijk. Crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Fryslân beschikt over een uitgebreide muziekgids met een omvangrijk repertoire.


Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Noordoost Fryslân.

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Noordoost Fryslân? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >