Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium Het Zeeuwse Land

Contactgegevens:

BezoekadresKandtweg 2
4462HZ Goes
PostadresKandtweg 2
4462HZ Goes
 
TelefoonOverlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: 088 335 20 50
E-mailinfo@crematie.com
Webwww.crematie.com
Omschrijving:

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematorium Het Zeeuwse Land is uitgerust met grote aula, lounge, een uitvaartcentrum met verzorgingsruimte en familiekamers waar in alle rust afscheid kan worden genomen van een dierbare. Ook is er voldoende parkeerruimte en een kantoor voor medewerkers. Bovendien zijn er oplaadpalen voor zowel elektrische auto’s als fietsen. Het eigentijdse pand heeft een bakstenen gevel in combinatie met houten gevelbekleding en veel glas. “De inrichting van dit crematorium is huiselijk, warm en kleurrijk. Afscheid nemen in een mooie ambiance neemt geen verdriet weg; het helpt wél bij het creëren van mooie herinneringen aan een verdrietig moment”, stelt Margit Mijnsbergen, locatiemanager van het crematorium.

Exclusief
Het Zeeuwse Land ligt in Goes pal naast afrit Goes-Zuid van de A58 en is daarmee goed bereikbaar. Het crematorium is er voor zowel de leden van DELA als niet-leden. Naar verwachting zullen er zo’n 600 crematies per jaar plaatsvinden. Er vindt altijd maar een uitvaart tegelijk plaatsvindt waarmee families voor een bepaalde tijd exclusief van het crematorium gebruik kunnen maken.

Persoonlijk
De ruimte waar de crematieoven staat is vriendelijk ingericht en heeft geen technische uitstraling. Het crematorium speelt daarmee in op de behoefte van steeds meer nabestaanden om hun overleden dierbare tot in de crematieruimte te begeleiden. De oven is speciaal voorbereid om nabestaanden in de gelegenheid te stellen, wanneer ze dit willen, de crematie zelf in gang te zetten.

Ook de verzorgingsruimte is zo ingericht dat die geschikt is voor aanwezigheid van nabestaanden. Zij kunnen bij de verzorging van hun dierbare aanwezig zijn of ook zelf de verzorging doen.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Het Zeeuwse Land:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Het Zeeuwse Land? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Foto's:
 
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >