Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn

Contactgegevens:

BezoekadresBerkhouterweg 26
1624NT Hoorn
PostadresBerkhouterweg 26
1624NT Hoorn
 
TelefoonOverlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: (0229) 24 84 52
E-mailinfo@crematie.com
Webwww.crematie.com
Omschrijving:

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Een afscheid naar wens. Dat is waar het bij Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn om draait. Of u nu afscheid wilt nemen met een klein, intiem gezelschap of juist met een grote groep. U bent van harte welkom bij Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn voor rouwbezoeken, begrafenis- en crematoriumplechtigheden.

De dagen voor de uitvaart kan afscheid worden genomen in een van de rouwkamers die ook buiten werktijden toegankelijk zijn. Tevens beschikt Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn over een 24 uurskamer waardoor het voor nabestaanden mogelijk is om op elk gewenst moment bij hun dierbare overledene te zijn. Dag en nacht. er is een klein keukentje.

Op de dag van het afscheid kan de familie, voorafgaand aan de plechtigheid, zich terugtrekken in de beslotenheid van de ontvangkamer en de aula als eerste of juist als laatste betreden.

Voor kleine gezelschappen maakt Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn een klein intiem afscheid, ook wel een huiskamerafscheid voor groepen tot 25 genodigden. Deze ruimte bevat tevens een koffiekamer. Ook is het mogelijk om muziek af te spelen. U bent geheel vrij hoe u de ruimte gebruikt.

In de voormalige aula van de begraafplaats is de grote aula met een capaciteit van 115 zit- en 125 staanplaatsen, voorzien van alle audiovisuele mogelijkheden om een persoonlijk afscheid mogelijk te maken.

Na afloop van de plechtigheid kunnen genodigden zich verzamelen in een van de condoleanceruimtes met uitgebreide cateringmogelijkheden.

Naast bovengenoemde ruimtes beschikt het gebouw een verzorgingsruimte waar de overledene kan worden verzorgd. Desgewenst kan de familie hierbij assisteren. Tot de dag van de uitvaart verblijft de overledene in de centrale koeling.

Tot slot beschikt Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn over een speciale ruimte waar u een maand na de crematie de as kunt afhalen. Deze ruimte beschikt over een showroom met verschillende asbestemmingsmogelijkheden: van sierurnen tot assieraden.


Video:
Video Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >