Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vind een onderneming of instelling

Crematorium Alphen aan den Rijn

Alle dienstverlening op 1 plek

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Crematorium Alphen aan den Rijn maakt het voor Alphenaren mogelijk de hele uitvaart op 1 locatie plaats te laten vinden. Het crematorium beschikt over opbaarkamers, een aula, een begraafplaats en een crematorium en biedt zo alle dienstverlening onder een dak.

De prachtig ingerichte grote aula beschikt over 90 zitplaatsen en 175 staanplaatsen waardoor ruim 250 genodigden afscheid kunnen nemen. De aula is voorzien van moderne audiovisuele presentatiemiddelen voor beeld- en geluidsweergave. Tevens is het mogelijk een geluidsopname van de plechtigheid te laten maken. In deze aula is het niet mogelijk de kist te laten dalen na afloop van een plechtigheid.

Naast de grote aula biedt Crematorium Alpen aan den Rijn ook de mogelijkheid van een intieme, besloten plechtigheid voor gezelschappen tot 16 personen. Dit zogenaamde huiskamerafscheid vindt plaats in familie aula 'De Zeger". In de aula kunnen ook consumpties worden gebruikt: de ruimte doet namelijk dienst als aula en koffiekamer. Ook kan er muziek worden afgespeeld. U bepaalt helemaal zelf hoe u de ruimte gebruikt.

Voorafgaand aan de uitvaartplechtigheid kan de familie apart van de overige genodigden verblijven in de speciale familiekamer. Deze biedt rust en privacy. De familie kan zelf bepalen of zijn voor of na de andere genodigden de aula betreedt.

De dagen voor de uitvaart kan de overledene worden opgebaard in de sfeervol ingerichte rouwkamers. Rouwbezoek is mogelijk wanneer de familie maar wenst: overdag maar ook in de avonden of het weekend.

Overledenen worden verzorgd in een een speciaal ingerichte verzorgingsruimte. Indien gewenst kunnen familieleden assisteren bij de verzorging,

Na de crematie kunnen nabestaanden de as afhalen in een showroom met tal van asbestemmingsmogelijkheden ter inspiratie.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Alphen aan den Rijn:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Alphen aan den Rijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.

Video Crematorium Alphen aan den Rijn

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder