nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tim Slager nieuw lid RvC Monuta

Benoeming via versterkt voordrachtsrecht OR

20 december 2023

Extra deskundigheid

Tim Slager is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Monuta. Met zijn benoeming is de openstaande vacature vervuld met zeer waardevolle aanvullende deskundigheid. De benoeming kwam tot stand vanuit het versterkt voordrachtsrecht van de ondernemingsraad. Daarmee bevat de raad van commissarissen nu vijf leden, waar dat er voorheen vier waren. Met ingang van 18 december 2023 trad Slager toe als commissaris.

Extra deskundigheid

Monuta hecht grote waarde aan gebalanceerde vertegenwoordiging in haar bestuur en raad van commissarissen. Daarom stond een vacature open voor een commissaris met specialisme in hospitality. Deze positie is een aanvulling op de al goed vertegenwoordigde kennis en ervaring op het gebied van financiële dienstverlening binnen de RvC.
Tim Slager (45 jaar) heeft ruime ervaring als bestuurder. Hij is directievoorzitter van Molecaten campings en vakantieparken. Verder is hij commissaris bij Leisurelands en vicevoorzitter van Hiswa-Recron. Hij vervulde in het verleden al diverse bestuurlijke posities. Onder meer ten behoeve van het innovatienetwerk van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Vanuit deze rollen heeft de heer Slager veel ervaring in de hospitality én de financiële dienstverlening.

Benoeming vanuit samenwerking

De raad van commissarissen en de ondernemingsraad zijn heel blij met de benoeming en hoe deze tot stand is gekomen. Tom Kliphuis (voorzitter RvC) licht toe: “Wij zijn erg enthousiast over de toezegging van Tim om onderdeel van onze RvC te worden. Hij brengt veel bestuurlijke ervaring mee en is met zijn deskundigheid een uitstekende aanvulling op de raad van commissarissen.” Edward Boon (voorzitter OR) vult aan: “Een benoeming realiseren via het versterkt voordrachtsrecht van de OR is niet altijd gemakkelijk. Wij zijn trots dat we dat in goede samenwerking hebben kunnen doen. Hiermee stelt Monuta een goed voorbeeld hoe het wé l kan. Op deze manier kwamen de inzichten en belangen van het bestuur, de RvC en de medewerkers samen binnen dit proces.”
Tim Slager reageert: “Ik kijk ernaar uit om de komende jaren onderdeel te zijn van Monuta. Het is een organisatie die veel betekent voor mensen. Niet alleen tijdens een afscheid, maar ook in voorbereiding daarop. Gastvrijheid en positieve ervaringen zijn daarbij van essentieel belang. Monuta is volop in ontwikkeling en ik kijk ernaar uit om daar vanuit mijn deskundigheid een bijdrage aan te leveren.”
De raad van commissarissen van Monuta bestaat vanaf 18 december weer uit vijf leden: drs. Tom Kliphuis, drs. Margreet Haandrikman AAG, Joke Hoekstra MBA, drs. Theo Janssen en Tim Slager.

Over Monuta

Over Monuta
Monuta is dé afscheidsspecialist. Opgericht in 1923 zet zij zich al 100 jaar in voor dezelfde missie: voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk maken. Zij gelooft in openheid en eerlijkheid over afscheid. Over mogelijkheden, kosten én over wat je zelf eigenlijk wilt voor je eigen afscheid. Jaarlijks verzorgt Monuta ruim 14.000 persoonlijke uitvaarten en in totaal biedt zij meer dan 1,5 miljoen mensen financiële zekerheid met haar uitvaartverzekering. Ruim 120 opgeleide Register Uitvaartverzorgers staan mensen in het hele land bij. Monuta heeft 3 eigen begraafplaatsen en 7 crematoria en is partner in nog eens 6 andere. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >