Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws JANUARI 2001


31 januari 2001

Herdenking met boodschap ‘Verdriet deel je met elkaar’

Maandagavond 14 mei 2001 vindt om 19.00 uur op het terrein van Crematorium Rotterdam-Zuid aan de Maeterlinckweg 101 in Rotterdam voor de derde keer een herdenkingsbijeenkomst plaats. De herdenking, die in de buitenlucht plaatsvindt, wordt geleid door de acteur Paul van Gorkum. Het programma bestaat uit een afwisseling van toespraken en muziek en wordt afgesloten met een woord van troost. Boodschap van de herdenking is dat je verdriet niet alleen hebt, maar met elkaar deelt.


30 januari 2001

Uitvaart.nl sponsort Het Nederlands Uitvaartmuseum

Op weg naar de Nieuwe Ooster in Amsterdam.

Bezoek nu de website van het Nederlands Uitvaart Museum!
http://www.uitvaartmuseum.nl/


17 januari 2001

Tweede Uitvaart Info Dag in Gouda

Op zaterdag 27 januari vindt voor de tweede maal de Uitvaart Info Dag plaats in de Agnietenkapel aan de Markt 100 in Gouda. De Uitvaart Info Dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur en wordt georganiseerd door CVU Uitvaartzorg en Reaal Overlijdenszorg. Naast leden en verzekerden van deze organisaties zijn alle belangstellenden van harte welkom. Tijdens deze dag kan men ook de uitvaartbus van CVU bekijken die sinds september door Nederland rijdt. De uitvaartbus, waarin de overledene opgebaard en vervoerd kan worden, is een antwoord op de toenemende behoefte van mensen aan een meer persoonlijke uitvaart.


16 januari 2001

Uitvaartbranche introduceert landelijk nummer voor overlijdensmeldingen

De uitvaartbranche introduceert een nieuwe telefonische dienst voor het melden van sterfgevallen: 0800-STERFGEVAL. Nabestaanden hoeven niet langer te zoeken in (telefoon)gidsen wanneer zij met een sterfgeval worden geconfronteerd. Vanaf heden is er een kosteloos en gemakkelijk te onthouden telefoonnummer, 0800-STERFGEVAL (0800-7837343). Wie dit nummer belt wordt direct doorverbonden naar een uitvaartonderneming in de buurt.


Expositie Uitvaartkunst

9 januari 2001

Expositie Uitvaartkunst

Onder de titel "De Kracht van Keramiek" exposeren 21 keramisten beelden, huisaltaren, grafmonumenten en 70 urnen van keramiek in uitvaartwinkel de Passage, Nieuwe Herengracht 135 te Amsterdam (bij Artis). De expositie is te zien van zondag 14 januari tot en met zondag 29 april. De Passage is open van donderdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur en voor groepen ook op afspraak.


1 januari 2001

Er is een condoleanceregister aangemaakt voor de slachtoffers van de brand in Volendam

Klik hier om het condoleanceregister te tekenen en/of bekijken

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >