nieuws

Facultatieve
Sponsors

Maak een gratis proefrit in de begrafenisauto van de toekomst!

25 oktober 2019


“Deze auto laat zich zo gemakkelijk besturen en bedienen, dat u als uitvaartondernemer de nabestaanden desgewenst de wagen ook zelf kunt laten besturen”…


Wat is er mooier dan families het meest persoonlijk denkbare afscheid van een naaste te kunnen bieden? Bij Budget Hearses zien we dat naasten van een overledene steeds meer zelf willen doen. Bied deze Multi-Hearse daarom aan bij uw klant, en laat ze de laatste rit zelf rijden. Bij Budget Hearses koop of lease je als uitvaartondernemer een rouwauto voor betaalbare prijzen.

Een bloemenauto, staatsieauto, overbrengauto, volgauto en huisbezoek-auto in één? Jazeker. Sinds kort is die auto er! Het is de Chrysler Pacifica die het allemáál te bieden heeft. Vanuit het label Multi Hearse heeft Budget Hearses onlangs deze indrukwekkende alleskunner in Europa geïntroduceerd. Dé alleskunner die het uitvaartvervoer definitief veranderd.



Deze nieuwe generatie begrafenisauto mét vriendelijke uitstraling voldoet ruim aan de benodigde binnen afmetingen, kent een opvallend kleine draaicirkel, en is al standaard voorbereid op bijna alle denkbare taken. Bedenk daarbij ook dat u op een nieuwe auto al gauw vijftigduizend euro bespaart omdat deze niet verlengd hoeft te worden, en u zult begrijpen dat deze Multi Hearse aan de basis staat van de grote verandering binnen de uitvaartmobiliteit. 
De auto laat zich zo gemakkelijk besturen en bedienen, dat u als uitvaartondernemer de nabestaanden desgewenst de wagen ook zelf kunt laten besturen.

Kijk snel op www.budgethearses.com voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit met de Chrysler Pacifica Multi-Hearse.

Gratis proefrit? Neem contact met ons op.

Een gratis proefrit maken in de multi hearse? Neem dan contact met ons op.


Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >