nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing Manu Keirse op Natuurbegraafplaats Bergerbos

19 februari 2024


Op woensdagavond 10 april 2024 heeft Natuurbegraafplaats Bergerbos een bijzondere spreker te gast: schrijver en emeritus hoogleraar verliesverwerking Manu Keirse. Hij houdt een lezing over rouwverwerking en hoe we elkaar kunnen helpen bij verlies en verdriet.

Iedereen wordt op een bepaald moment in zijn leven geconfronteerd met ernstig verlies. Denk aan het sterven van een familielid, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte of verlies van werk. Hoe kun je daarmee omgaan en toch weer van het leven genieten? En hoe kun je iemand in verdriet helpen en troosten?

In deze lezing reikt Manu Keirse tips aan voor zowel rouwenden als hun naasten. Het kan helpen om je eigen reacties en gevoelens rondom rouw beter te begrijpen of als omgeving de juiste ondersteuning te bieden.

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé autoriteit in België en Nederland op het gebied van verdriet, verlies en de laatste levensfase. Zijn meermaals bekroonde boeken werden in vele talen vertaald. Na afloop van de lezing is er de mogelijkheid zijn boeken te kopen en te laten signeren.

Datum: woensdag 10 april 2024
Tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie: ontmoetingscentrum Natuurbegraafplaats Bergerbos, Roskam 7 in Sint Odiliënberg
Entree: 10 euro per persoon (inclusief koffie/thee)
Aanmelden en meer informatie: www.natuurbegraafplaats.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >