nieuws

Facultatieve
Sponsors

Koperen bruiloft tussen Goetzee en DELA

27 juni 2008

Eindhoven 27 juni 2008

Goetzee Uitvaartverzorging en DELA werken 12,5 jaar samen. Sinds de overeenkomst in 1995 getekend is, heeft Goetzee jaarlijks gemiddeld 750 uitvaarten voor verzekeraar DELA verzorgd. Goetzee was daarmee de eerste dochtermaatschappij van DELA en gaat in september ook een samengestelde naam voeren: Goetzee DELA. Voor de nabestaanden verandert er niets. Goetzee DELA blijft de kwalitatief hoogstaande dienst bieden die men van haar gewend is.

Wat in 1902 begon als een uitvaartkistenfabriek in de huiskamer van oprichter Jo Goetzee, groeide in meer dan een eeuw tijd uit tot een moderne en veelzijdige uitvaartverzorger bij wie kwaliteit en service voorop staan. Jo Goetzee, overgrootvader van Bert Goetzee deed het bedrijf over aan zijn zoon. Die droeg het weer over aan zijn twee zoons, de vader en oom van Bert Goetzee. Vandaag de dag stuurt Bert Goetzee de werkzaamheden aan als directeur, en maakt inmiddels ook al 28 jaar deel uit van Goetzee.


Persoonlijker

Bert Goetzee: ,,Door de jaren heen zie je dat nabestaanden meer zelf willen doen tijdens de uitvaart en zij willen er ook meer bij betrokken worden. Je merkt ook heel duidelijk dat overlijden en de uitvaart uit de taboesfeer is gehaald. Mensen praten er makkelijker over, er wordt van tevoren veel meer over nagedacht en geregeld. Nabestaanden willen dat alles goed verzorgd en uitgevoerd wordt. Voor hen is het heel belangrijk dat ze met een goed gevoel kunnen terugkijken op de uitvaart. Dat zijn we ons bewust en daar zullen we alles aan doen. Waarbij niets ons vreemd is.''


Over Goetzee

Goetzee Uitvaartverzorging is in Rotterdam gevestigd aan de Boezemsingel 35. Op de website krijgt u o.a. een virtuele rondleiding door het gehele bedrijfspand.

Goetzee Uitvaartverzorging is een veelzijdig bedrijf met meer dan zestig gemotiveerde en deskundige medewerkers, een modern wagenpark en een rouwcentrum met alle denkbare faciliteiten in het hart van de stad. Medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen op ieder moment direct op uw melding reageren. Goetzee beschikt over alle mogelijke faciliteiten om elk aspect van de uitvaart zelf te kunnen verzorgen. Zo houdt Goetzee de kwaliteit van de dienstverlening onveranderd op het hoogste niveau.


Over DELA

Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal damesvolleybalteam en DELA Martinus.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >