nieuws

Facultatieve
Sponsors

HQ Thanatopraxie en Cura Mortu Orum bundelen krachten

12 maart 2024

Per 1 maart jongstleden bundelen HQ Thanatopraxie en CMO Speciale Diensten de krachten. HQ Thanatopraxie brengt de activiteiten onder bij Cura Mortu Orum (CMO), eigenaren Pauline Wouters en Hans Hartman treden in dienst bij CMO. De activiteiten van HQ Uitvaarteducatie worden onderdeel van Docendo.

In 2011 zijn Pauline en Hans begonnen met de uitvoering van lichte balsemingen onder de naam HQ-thanatopraxie. Samen zijn zij goed voor het verzorgen van meer dan 10.000 behandelingen en beschikken dus over een ruime ervaring in lichte balsemingen.

CMO Speciale Diensten richt zich op gespecialiseerde postmortale zorg in Nederland voor het brede uitvaartwezen. Met de Servicedesk Thanatopraxie en obductie assistentie is CMO Speciale Diensten al jaren actief voor het uitvaartwezen, overheidsinstanties en veiligheidsdiensten. Daarnaast zorgt het team van Post Mortem Facilities (PMF) er voor dat plaats van overlijden of ongeval weer toegankelijk gemaakt wordt voor nabestaanden of bezoekers als het om openbare ruimtes of andere materialen gaat.

Pauline Wouters gaat de rol van Manager Speciale Diensten vervullen en wordt daarmee verantwoordelijk voor de business unit CMO Speciale Diensten en PMF binnen CMO. Hans Hartman wordt coördinator Speciale Diensten en wordt tevens docent postmortale zorg bij Docendo.

‘We zijn ontzettend blij met de samenwerking, we verstevigen hiermee de activiteiten van CMO, PMF en Docendo. Pauline Wouters en Hans Hartman beschikken over zeer veel kennis en kunde. Gezamenlijk gaan we CMO Speciale Diensten en PMF verder professionaliseren en de activiteiten verder uitbouwen. In het verleden hebben we al nauw samengewerkt met HQ Thanatopraxie, ik zie uit naar mooie gezamenlijke toekomst’ aldus Heleen van den Tol, manager CMO.

Pauline en Hans vervolgen: ‘We zijn erg blij dat we samen met CMO verder kunnen werken aan de groei en ontwikkeling van deze dienstverlening. Met het bundelen van zowel expertise als ervaringen kunnen we de volgende stappen zetten. We kijken erg uit naar deze samenwerking.’

De komende periode kunnen klanten via de vertrouwde weg opdrachten blijven verlenen aan HQ Thanatopraxie. Eventuele veranderingen in de toekomst zullen zorgvuldig gecommuniceerd worden aan klanten en andere stakeholders.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >