nieuws

Facultatieve
Sponsors

Frank van de Goot versterkt Nationaal Forensisch Onderzoek (NFO) in Nederland en het Caribisch gebied

19 maart 2024


Het Nationaal Forensisch Onderzoek (NFO) heeft het genoegen aan te kondigen dat Frank van de Goot, Nederlands meest vooraanstaande (forensisch) patholoog, zich bij het team heeft aangesloten. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van het NFO om hoogwaardige forensische diensten te leveren, niet alleen in Nederland maar ook in het Caribisch gebied.

Met jarenlange toewijding en expertise heeft Frank van de Goot een onmiskenbare reputatie opgebouwd. Als onderdeel van het NFO zal hij zijn werkzaamheden voortzetten als (forensisch) patholoog en contra-expert, waarbij hij ook zijn bekende lezingen blijft verzorgen.

Het NFO kijkt enorm uit naar de samenwerking met Frank. Met de recente opening van NFO Caribbean en de uitgebreide ervaring van Frank in deze regio, zal zijn bijdrage ook zeer waardevol zijn bij het versterken van onze aanwezigheid en het verbeteren van onze dienstverlening daar.

Frank van de Goot zelf, verheugd over zijn dienstverband bij het NFO, benadrukt het belang van forensisch onderzoek en obductie bij twijfels over de doodsoorzaak van een dierbare. Samen met Frank van de Goot heeft het NFO als missie om iedereen te laten weten dat het mogelijk is om (her)onderzoek te laten verrichten naar de doodsoorzaak van een dierbare. Hij staat klaar om zijn expertise in te zetten om families en nabestaanden te ondersteunen in hun zoektocht naar antwoorden.

Aanvragen voor onderzoek, obductie, contra-expertise of lezingen kunnen zoals altijd worden ingediend. Neem gerust contact met ons op via info@nfob.nl. Bezoek onze website voor verdere informatie over de diensten en het team van het NFO: Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. | Forensisch onderzoek en advies | forensischonderzoeksbureau.nl


Frank van der Goot. Foto: NFO

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >