nieuws

Facultatieve
Sponsors

Zondag 13 september: Open Dag Agelink Uitvaartcentrum

1 september 2009


Agelink Uitvaartzorg houdt zondag 13 september een open dag. Na ruim zestig jaar kennis en ervaring in het vak, opent Agelink met trots de deuren van het nieuwe uitvaartcentrum aan de Terborgseweg in Doetinchem. Het centrum biedt alle gelegenheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. Eigentijds en sfeervol.

In het uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig om de overledene te verzorgen. De overledene kan opgebaard worden in de aula of in een van de twee 24-uurskamers. Deze kamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Tijdens de periode dat nabestaanden een opbaarkamer huren, kunnen ze 24 uur per dag terecht zonder afspraak.

In het uitvaartcentrum is bovendien een ruimte speciaal voor afscheidsbijeenkomsten. Deze ruimte is voorzien van moderne multimedia waaronder een geluidsinstallatie en een beamer waarmee persoonlijk foto- of filmmateriaal geprojecteerd kan worden. Na de bijeenkomst biedt het uitvaartcentrum gelegenheid tot condoleance of om na te praten tijdens een kopje koffie of een buffet.

De medewerkers van Agelink denken mee om de uitvaart vorm te geven zoals u dat wilt. Agelink Uitvaartzorg biedt verzorging, voorlichting en verzekeringen.

Agelink Uitvaartzorg, Terborgseweg 126, 7005 BD Doetinchem, (0314) 32 46 67 www.agelinkuitvaart.nl

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE