nieuws

Facultatieve
Sponsors

Yarden & de Vries: Keurmerk Uitvaartzorg biedt bescherming aan de consument

3 september 2015


Het regelen van een uitvaart is een emotionele gebeurtenis, of het nu een verwacht of een onverwacht overlijden betreft. Als u verzekerd bent voor de uitvaart, zult u waarschijnlijk het nummer op uw polis bellen. Maar dat hoeft niet. In Nederland bent u vrij in de keuze wie u de uitvaart wilt laten regelen. En dan popt de vraag op: ‘Wie?’ Uitvaartondernemers zijn er genoeg, maar hoe kiest u nu de juiste? Het Keurmerk Uitvaartzorg biedt uitkomst.

Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. “In feite biedt het Keurmerk bescherming aan de consument”, aldus Eke de Vries, uitvaarondernemer bij Yarden & de Vries, Uitvaartzorg Leiden e.o. “Elk jaar word ik op verschillende onderdelen van mijn dienstverlening gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie instelling.”

Kwaliteitscontrole

Ondernemingen die zich aanmelden bij het Keurmerk doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole en ontvangen na afloop het officiële certificaat. Het certificaat wordt telkens voor drie jaar afgegeven. Dit betekent dus dat wanneer u een uitvaart laat verzorgen door een gecertificeerde uitvaartonderneming, u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Het certificaat is gebaseerd op 6 zekerheden, zoals het Keurmerk Uitvaartzorg het omschrijft, waaronder: heldere afspraken over uitvoering en een transparantie kostenbegroting.


Een goed afscheid helpt je verder

Eke de Vries van Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. heeft het Keurmerk net op zak. “Ik ben blij dat mijn bedrijf het Keurmerk mag dragen. Het is een officiële bevestiging dat ik al sinds vorig jaar mijn bedrijf goed heb ingericht. Ik sta voor mijn vak en ik vind het ongelofelijk belangrijk dat een uitvaart vlekkeloos verloopt. Je hebt tenslotte maar een keer de mogelijkheid om het goed te doen. In mijn vak bestaat geen herkansing. Voor nabestaanden is het uiterst belangrijk dat een uitvaart goed verloopt. Een goed afscheid helpt je verder in de verliesverwerking.”

Voor meer informatie over een uitvaart in Leiden, zie http://www.uitvaart-leiden.nl

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel