nieuws

Facultatieve
Sponsors

Workshop bij Het Moment: Transformeren OverAL!

10 maart 2014


Ook zin in een workshop bij Het Moment? Op zaterdag 5 april is het thema: Transformeren OverAL! Als voor iemand het laatste stukje leven in zicht komt, is er behoefte aan symbolen en rituelen om te helen. Wil je meer weten over levenseinde-rituelen dan is deze workshop interessant voor jou.

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de mogelijkheden om persoonlijke symbolen en rituelen in te zetten bij een levenseinde-ritueel.

Afscheid nemen rondom het levenseinde is een proces met meerdere overgangsmomenten en transformaties. Wat kunnen een stervende en de naasten doen met onopgeloste zaken of als het leven voor de stervende niet als af voelt? Het kan fijn zijn als er een professional is die een levensafronding begeleid.

De workshop
Marian van der Veen schetst het kader vanuit haar praktijkervaring binnen een hospice. Je ontdekt de werking van algemene en persoonlijke symbolen bij het levenseinde. Samen verkennen we de kracht van helende rituelen rond het sterfbed.

Je krijgt inzicht in helende rituelen rondom het levenseinde aan de hand van levensthema’s, die van belang zijn voor de stervende. We staan stil bij het dilemma van verbinden en loslaten voor de stervende en de naaste analyseren. Je ontdekt de verschillen tussen de werking van algemene en persoonlijke symbolen.

Waar en wat zijn de kosten?
• De workshop vindt plaats bij Passage te Amersfoort.
• De kosten zijn € 95,=

Interesse?
ga naar www.hetmoment.nu/nl/Transformeren_Overal.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel