nieuws

Facultatieve
Sponsors

Witte dragers exclusief bij Draagkracht:

22 november 2006


Draagkracht heeft vanaf heden dragers in witte tenuen aan haar assortiment toegevoegd. Als eerste onderneming in Nederland bieden wij uitvaartondernemers nu de mogelijkheid om een geheel witte uitvaart uit te voeren. Daar waar een witte rouwwagen en een witte kist in combinatie met witte bloemen al sinds lange tijd mogelijk was, voegen wij het exclusieve stijlvolle element van witte dragers toe.

Het is algemeen bekend dat de kleur wit in toenemende mate gebruikt wordt in de uitvaartbranche. In veel gevallen staat wit symbool voor reinheid, rust en onschuld, maar ook voor transparantie en helderheid. In de Oost-Aziatische en Zuidoost-Aziatische culturen is het dragen van wit de rouwkleur bij uitstek. Om tegemoet te komen aan de vraag van dragers in witte tenuen, maar ook om aan te tonen dat er op het gebied van personeel nog veel kan worden geïnnoveerd, heeft Draagkracht een exclusief wit tenue laten ontwerpen en fabriceren.

De witte dragers hebben een volledig witte hooggesloten tuniek met opstaande kraag. De schouders zijn voorzien van schuifpassanten met wit gevlochten epauletten. De tuniek kan naar keuze van de uitvaartonderneming en familie worden voorzien van verschillende knopen: dof zilver, glanzend zilver of goud. Het geheel wordt gecompleteerd met een witte bijbehorende pantalon, witte handschoenen en zwarte officierslakschoenen. Het tenue bevat elementen van de Nederlandse Marine, de Koninklijke Marechaussee en het US Marine Corps. De witte dracht wordt zonder hoofddeksel gedragen.

Wij zijn ervan overtuigd dat door het aanbieden van dragers in witte tenuen er meer recht wordt gedaan aan de wensen van nabestaanden en hopen ook dat dit het rouwproces positief kan beïnvloeden.

Over Draagkracht

Draagkracht is een jonge onderneming gespecialiseerd in het werven, selecteren, detacheren en uitzenden van flexibel personeel in de uitvaartbranche. Wij leveren jong, enthousiast en correct personeel van niveau, dat voldoet aan hoge representatieve eisen. Tevens verzorgen wij de planning en inzet van dragerspersoneel voor ondernemingen. Hierbij behoren het overnemen van het personeelsbestand danwel pay-rolling tot de mogelijkheden. Ons werkterrein strekt zich uit van Noord-Brabant tot en met Gelderland.

Draagkracht levert haar diensten aan geselecteerde uitvaartondernemingen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >