nieuws

Facultatieve
Sponsors

VTU Vakdag 2018 morgen in Evenementenhal Gorinchem

25 september 2018

Registratie

Morgen, 26 september om 10.00 uur opent de Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg) haar deuren voor de VTU Vakdag 2018. De Vakdag duurt tot 21.00 uur en is bestemd voor professionals in de uitvaartbranche. “Er is keihard gewerkt”, vertelt Jos Weijs, VTU-bestuurslid én voorzitter van de organisatie. “Met ruim 120 exposanten, kennissessies, pitches en internationale samenwerkingen zijn wij ervan overtuigd een fantastische dag te kunnen presenteren. We willen bezoekers inspireren en daadwerkelijk handvatten bieden om verder te ondernemen en/of ideeën op te doen.”

Registratie

De voortekenen dat veel bezoekers de weg naar de Vakdag zullen vinden, zijn positief. “Er zijn al circa 1.500 toegangskaarten in omloop die momenteel in hoog tempo worden geregistreerd om wachten bij de ingang te vermijden”, vertelt Debbie de Bruijn van Evenementenhal Gorinchem. “Vooraf registreren van de toegangskaart via vakdag.nl betekent immers dat je je badge al hebt en zó naar binnen kunt.“

Kennisoverdracht

“De VTU Vakdag 2018 richt zich naast netwerken en een gevarieerd aanbod van exposanten, vooral ook op kennisoverdracht. De ruim 130 exposanten laten bezoekers trends en innovaties zien. Ook is er een mooi en inspirerend programma met pitches en kennissessies over de ontwikkelingen in onze branche, hoe om te gaan met veranderingen, gastvrijheid, creativiteit en technische toepassingen. De sessies worden verzorgd door Udo Gentgen (onder meer organisator FORUM BEFA), bedrijvendokter Guido Thys, Frans Goenee (inspiratiemanager de Efteling), Walter Spangenberg (ingenieursbureau ABT) en interieur ontwerpster Marie José van Hekke (Concepts & Images).

Internationale samenwerkingen

“We zijn verheugd dat we ook internationaal organisaties hebben kunnen betrekken. Ook dát biedt immers meerwaarde. Er zijn 12 buitenlandse exposanten uit 7 landen en we hebben ons verzekerd van een samenwerking met de vakbeurzen Tan Expo uit Italië, de Belgische Funeral Expo in Brussel, FORUM BEFA in Duitsland en de National Funeral Exhibition NFE die in Engeland wordt gehouden.”

Toegansgkaarten

De ééndaagse VTU Vakdag wordt gehouden op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche VTU; de organisatie ligt bij Easyfairs Evenementenhal in Gorinchem (Franklinweg 2, Gorinchem). De toegangsprijs voor bezoekers is € 25,- per persoon. Voor toegangskaarten en meer informatie: www.vtuvakdag.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn