nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vincent van Leest nieuwe uitvaartondernemer in regio Tiel-Veenendaal-West Maas en Waal

"Ieder mens is bijzonder, ieder afscheid dus ook."

12 november 2017

Oprechte aandacht

Op 1 november 2017 startte Vincent van Leest als nieuwe uitvaartverzorger voor Yarden uitvaartorganisatie in de regio Tiel-Veenendaal, onder de naam Yarden & van Leest. "Ik wil er écht zijn voor mensen in een moeilijke periode."

Oprechte aandacht

Vincent van Leest is nieuw in de uitvaartbranche, maar heeft al ruime ervaring in het runnen van een onderneming. Van Leest komt uit de retail branche, hij runde geruime tijd een franchisevestiging van Rituals in Dordrecht en Gorinchem. Later werkte hij hier als franchisemanager.

De overstap naar uitvaartondernemer lijkt groot, maar zo voelt dat voor Van Leest niet. "Mensen waarderen oprechte aandacht, zo is mijn ervaring", vertelt hij. "Ik merkte dat in de winkel ook al. Het grote verschil met het vak van uitvaartondernemer is wel dat er meer en diepere emoties bij komen kijken. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op je eigen manier met de dood en het afscheid om te kunnen gaan. Ik ben er om mensen hierin te begeleiden."

Helpen bij een goed afscheid

Van Leest: "Ik ben zeer dienstverlenend ingesteld. Voorheen wilde ik mensen met een goed gevoel de winkel laten verlaten. Als uitvaartondernemer wil ik dat mensen met een goed gevoel op het afscheid kunnen terugkijken. Ik wil graag het zware gevoel lichter maken zonder afbreuk te doen aan het verdriet. Zodat het afscheid een mooie herinnering wordt om op terug te kijken. Want een goed afscheid helpt je verder. Daar begeleid ik nabestaanden graag bij."


Regio Tiel-Veenendaal

Yarden & van Leest Uitvaartzorg Tiel-Veenendaal is actief in Tiel en Veenendaal maar het werkgebied omvat ook een groot deel van de Betuwe en Rijk van Nijmegen, de gemeenten Geldermalsen en West Maas en Waal.

Contactgegevens

Adres:
Grotebrugse Grintweg 173
4005 AE Tiel

Telefoon: 06 265 050 45
E-mail: vincent.vanleest@yarden.nl
Website: http://www.yarden-vanleest.nl


Yarden & Van Leest is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl en Uitvaartsite.nl.

Tevens doet Vincent van Lees mee aan de offertesites Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel