nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartzorg Kremer breidt haar diensten uit binnen de Gemeente Oude IJsselstreek

25 november 2016

Graag stelt Suzan zich aan u voor:

Per vandaag breidt Uitvaartzorg Kremer haar diensten uit naar de gemeente Oude Ijsselstreek. De Silvoldse Suzan Obbink gaat hier voor Uitvaartzorg Kremer de uitvaarten begeleiden. Zo krijgen de diensten van Uitvaartzorg Kremer nog meer een lokaal 'gezicht'.

Graag stelt Suzan zich aan u voor:

Mijn naam is Suzan Obbink. Samen met m’n man Guido en onze twee tieners woon ik in Silvolde. Ik vervul daar diverse maatschappelijke functies en voel me zeer betrokken bij Silvolde en haar bewoners. Naast al jaren werkzaam te zijn in de zorg blijft het werken in de uitvaart mij fascineren. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik uiteindelijk mijn hart heb gevolgd en er nu mijn werk van heb gemaakt. Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met uitvaartzorg Kremer. Een onderneming met een hele sterke lokale binding Net als ikzelf.

Over Uitvaartzorg Kremer

Een uitvaart regelen is iets zeer persoonlijks waar iedereen op enig moment mee te maken krijgt. wij adviseren u graag hierbij en bieden u eerlijke tarieven. Dennis Kremer: "Uitvaartzorg Kremer biedt altijd het voordeligste tarief. Onze tarieven zijn transparant. U weet wat u krijgt en wij verzekeren u dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een uitvaart is al duur genoeg tenslotte. Eerlijkheid en transparantie zonder concessies te doen op kwaliteit.
Uitvaartzorg Kremer is onafhankelijk. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht, óók met die van landelijke uitvaartondernemingen dus."

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen vrijblijvend en geheel kosteloos bij u langs om uw wensen, de mogelijkheden en uw vragen met u door te spreken.
Bel voor meer informatie, het vastleggen van de wensen of het melden van een overlijden 0315-700212 (24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar)


Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel