nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartcentrum Agelink medio september klaar

7 juli 2009


Doetinchem – Agelink Uitvaartzorg bouwt een stijlvol uitvaartcentrum aan de Terborgseweg in Doetinchem. Vorig jaar september is de aannemer begonnen met de bouw. “Eind augustus gaan we verhuizen naar onze nieuwe locatie” verteld Erik Pubben enthousiast. “Het uitvaartcentrum heeft straks alle faciliteiten in huis om de nabestaanden volledig van dienst te kunnen zijn”.

Het nieuwe uitvaartcentrum is niet alleen aan de buitenkant prachtig, de binnenkant wordt minstens zo mooi. Het is voorzien van de laatste snufjes, zoals een beamer in het plafond om tijdens de uitvaart foto’s en filmmateriaal te kunnen laten zien. Tevens komen er twee 24-uurs kamers, volledig ingericht als een huiskamer, waar dag en nacht afscheid genomen kan worden van de overledene. Er is een vieringruimte waar afscheidsdiensten gehouden kunnen worden en daarnaast is er gelegenheid om na de uitvaart herinneringen te delen onder het genot van een kopje koffie met een broodje of een drankje. Op de eerste etage komt het kantoorgedeelte, hierdoor kunnen wij u in een gebouw alle faciliteiten bieden.

Het huidige uitvaartcentrum is gevestigd aan de Edisonstraat. Deze werd, 20 jaar geleden gebouwd toen bekend werd dat het St. Jozef ziekenhuis ging sluiten. “Het huidige uitvaartcentrum voldoet echter niet meer aan onze kwaliteitsnormen”, verteld Pubben. “Zo beschikken wij nu niet over 24-uurs kamers en is de ruimte te beperkt. Bovendien is het kantoorgedeelte gevestigd op een andere locatie, waardoor we nu niet alle diensten vanuit een plek kunnen aanbieden”.

Agelink
Agelink Uitvaartzorg is een organisatie met verschillende diensten. Met als werkgebied de Achterhoek. Agelink biedt verzorging, voorlichting en verzekeringen. Agelink is gericht op het leveren van maatwerk op basis van wensen en behoeften van de klant. Met meer dan 60 jaar ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende, persoonlijke wensen. Agelink beschikt over het landelijke keurmerk uitvaartzorg. Kijk voor meer informatie op www.agelinkuitvaart.nl.